2013. április 21., vasárnap

Kipróbáltam az új Brill Bird Brush&Go zselét!

A Szalon Nails Premieren begyűjtött termékminták kipróbálásáig csak most jutottam el. Mivel nem egyedül mentem, két tégellyel tértem haza, ám az összes kiosztott minta egyforma volt, tehát mindenki a 13-as színű árnyalatot vihette haza. Ez egy igen erőteljes rózsaszínes árnyalat, nagyon nagyon apró, lilásan-rózsaszínesen csillogó szemcsékkel - talán ez a képeken nem is látszódik annyira. 

A körmök előkészítése után zselés ecset segítségével mindössze egy rétegben vittem fel a Brush&Go zselét, majd ment a lámpába. Három perc kötési idő után megvártam, míg a körmeim visszahűlnek és már kész is voltam! Semmi reszelés, semmi igazítás, nincsenek világos foltok, csak az élénk, egy rétegben is szuperül fedő, fixálást nem igénylő, csodaszép körmök. Egy-két mini buborékot véltem felfedezni a kötés után, de ez nem az anyag, hanem az én hibámból adódott. Mivel zselé, nagyon sokáig élvezhetem a fényes, erőteljes színt a körmeimen, hiszen nem pattog, nem kopik le. Mindössze egyetlen réteg került a körmömre, vagyis nem vastagítja azt el, de megvédi azt a töréstől. Olyan, mint egy nagyon erős körömlakk! Ti szívesen kipróbálnátok?

10 megjegyzés :

  1. Ezt hogy szeded le?
    A szine nagyon szép de nem tudom hova tenni. Ez minden körömre jó vagy csak mukoromre?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel zselé, ezért reszeléssel lehet eltávolítani. Saját körömre és épített körömre is jó. Én a saját körmeimre kentem egy rétegben, ezt láthatod a képeken. :) Saját köröm megerősítésére, műköröm alapszínének a megadására, díszítések elkészítésére is egyaránt alkalmas. Leoldó folyadéka nincs, de ki tudja mit hoz a jövő.. :)

      Törlés
  2. gyönyörűűű *.* főleg ezzel a lilás fénnyel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy azért sikerült átadnia valamit a képeknek a különleges csillogásából. :)

      Törlés
  3. Brillbird körömlakkot próbáltam ki, egyszerűen fantasztiks! De látom a zseléknél is brillíroznak :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Azt írtad, reszeléssel lehet eltávolítani, de a BB honlap szerint gyorsan és tökéletesen leoldható.
    Megpróbáltad esetleg azóta leoldani?
    Én most tervezem megvenni, de ha 2 hetente meg kell reszelnem a körmöm felületét, lehet, hogy hagyom az egészet...

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Időközben megvettem, és jelentem, egyszerűen leoldható, narancsfa pálcával szedtem le egy kis acetonos áztatás után, szépen lejött.

    VálaszTörlés
  6. Szia Ágnes Papp!

    Sima acetonos körömlakklemosóval áztattad le? Körülbelül mennyi időbe telt?

    Köszi
    Ivett

    VálaszTörlés