2013. május 1., szerda

Brill Bird Brush&Go zselé - a 10. tesztnapon

Talán még emlékeztem a 10 nappal ezelőtt felkent rózsaszín Brush&Go zselére. Egy réteg, tökéletes fedés ( és tapadás), 3 perces kötési idő, fixálás mentes ragyog szín. Letelt 10 nap, gondoltam megmutatom nektek, mennyire bírta a zselé egy rétegben a gyűrődést. A kép egy minimanikűr + kézkrémezés után készült, azért tűnhet ilyen furának a zselé felszíne, de még mindig ugyanolyan fényes, csillogó, mint az első napon! :) Sehol nem látom, hogy fellevegősödött volna vagy fel szeretne válni az anyag, tökéletesen tapad. A középső ujjam körmét sajnos bevertem a szekrénybe, így a vége letörött, ezért láthatjátok, hogy kicsit más lett a formája. Engem meggyőzött! :)

8 megjegyzés :

  1. Szia! szeretném megkérdezni,h mielőtt felkented a zselét előkészítetted a körmödet mint a műkörömnél? vagy simán kented mint egy lakkot? nekem royal zselém van.még csak műköröm tetején használtam fedésnek ott bírja de ha a saját körmön is akkor az nagyon jó! majd kipróbálom és megírom hogy bírta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, én a zselé felkenése előtt használtam előkészítő folyadékokat. A Nail Prep jó, mert eltünteti a nedvességet, a Primer pedig a tapadásban segít.

      Törlés
    2. A Royal zselé teljesen ugyanezen az elven működik, csak ugye a márka más. :) ( BrillBird - Crystal Nails )

      Törlés
  2. SZia! Engem is érdekelne mik kellenek hogy magamnak elkészíthessem ezzel a technikával a körmöm. Kezdőő vagyok de szeretnék mindent beszerezni hozzá. Köszi! :)

    VálaszTörlés
  3. SZia! Engem is érdekelne mik kellenek hogy magamnak elkészíthessem ezzel a technikával a körmöm. Kezdőő vagyok de szeretnék mindent beszerezni hozzá. Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vikee! :) Az alábbi eszközökre lesz szükséges, hogy a Brush&Go zselét viselhesd: először is egy UV lámpa, ami megköti az anyagot. Egy zselé a kedvenc árnyalatodban, egy zselés ecset, amivel felviszed az anyagot. Előkészítő folyadékok, név szeint NailPrep és Primer (savas vagy savmentes). Ha extra csillogásra vágysz, akkor vehetsz még fedőfényt, de ezek a zselék kötés után önmagukban is gyönyörűen csillognak, mint azt ahogy a fenti kép is mutatja! :)

      Törlés