2013. május 23., csütörtök

Csajos-glitteres lakkok a nyárra - Melyik tetszik?

Eddig még nem találkoztam a KBShimmer márkával, de most kutakodás közben rátaláltam az új 2013-as nyári kollekciójukra, ami felkeltette az érdeklődésemet. Bár ez a kollekció a glitterektől, csillámoktól és a különleges lakkoktól érdekes, számomra mégis az első sor két egyszínű lakkja a legszebb, valamint az utolsó sor bal szélső rózsaszínje. A márka honlapján további lakkokat találhattok, rendelni is lehet tőlük és ahogy elnézem, főleg glitteres lakkokat kínálnak nekünk, darabját kb. 9 dollárért. 

Számotokra is a csillogós, különleges lakkok jelentik a nyári körömdivatot vagy hozzám hasonlóan inkább az egyszínű, kicsit egyszerűbb lakkok mellett teszitek le a voksotokat?



Bár mostanság nagyon el vagyok tűnve, jó okom van rá: beköszöntött a vizsgaidőszak, ami nálam június közepéig meg sem áll! :) Szurkolni lehet, annak örülök, eddig minden akadályt sikerrel vettem! Remélem nektek sincs már olyan sok teendő hátra és a szuper nyári idő beköszöntével jókat tudtok majd pihenni! :) Én nagyon várom már..

7 megjegyzés :

  1. Nekem az első is rettentően tetszik! :) De mondjuk bármelyiket szívesen fogadnám. :D

    VálaszTörlés
  2. Az első abszolút szerelem :) de a többi is gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  3. szépek, de nekem is az első a kedvenc. :)
    sok szerencsét a vizsgáidhoz. :)

    VálaszTörlés
  4. úú első, ötödik, hetedik *-*

    VálaszTörlés
  5. Első sor első + utolsó sor 2., 3. nagyon tetszik. *_*

    VálaszTörlés
  6. az első és a limeos sor egésze, olyan vidámak és színesek! :)

    VálaszTörlés
  7. Nehéz a választás :D Első és utolsó :)

    VálaszTörlés