2013. május 1., szerda

Új Lovely csomagom érkezett a napokban!


Nagyon megörültem a második Lovely termékeket rejtő dobozkámnak! :) A napokban érkezett meg, ám még csak most volt időm jobban megnézni, miket is rejt magában. Az előző adaghoz képest az első szembetűnő változás, hogy most minden lakkból egyetlen darabot kaptam. A kollekciók, amelyekből a mintadarabok megérkeztek hozzám a következőek: Lovely Nude Nail Polish, a visszafogott, egyszerű, letisztult körömdíszítést kedvelőknek, Lovely Pearl Nails, melyekkel csodás kaviármanikűr készíthető, Lovely Gloss Like Gel, géllakk hatású élénk színű körömlakkok a nyárra, valamint Lovely Baltic Sand, folyékony csillogó homok a szikrázó körmök szerelmeseinek!

6 megjegyzés :

  1. Jaj mindenki ilyen tök szép színeket kapott rajtam kívül :((( Irigy vagyok :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát megnéztem neked milyen lakkokat raktak a dobozkádba, és egytől egyig b*sszus tök jó nyári lakkok, meg ne halljam, hogy panaszkodsz! :D :) Baromira tetszenek a rózsaszínjeid!

      Törlés
  2. Nem olyan régen vettem meg életem első Lovely lakkjait (hármat), amik meglepően jól teljesítettek, kezdek kíváncsi lenni ezekre. Ami ránézésre nagyon tetszik, az a csomagolás, ha utamba esik, meg kell néznem közelebbről is.

    VálaszTörlés
  3. A Baltic sendre vagyok a legkíváncsibb :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira jó nektek, én még semmit nem kaptam.eddíg tesztelésképp. :((
    Remélem élőben is szépek! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a 3 baltic sand pottyant a kosaramba. A türkiz nagyon tetszett, a narancs meg annyira különleges. A citrom-közép-sárga úgy önmagában nem tetszett volna, de mivel a másik kettő mellett volt, és pár napig nézegettem a Rossmann-ban, felkeltette a kíváncsiságomat és az is jött velem.

    Egyébként te hogy kapsz ilyen Lovely dobozkát? Rendeled, vagy minta kollekció?

    VálaszTörlés