2013. július 5., péntek

3 dimenziós nail art munkák Japánból

Egy OKJ-s műkörömépítő képzés elvégzése után számtalan továbbképzés közül válogathatunk. Ezek többsége olyan tudást kínál nekünk, ami az alapképzésen nem kerül szóba, nem tanítják az idő rövidsége miatt. Ilyen a 3 dimenziós, vagyis 3D-s porcelán díszek formázása, készítése a műkörömre. Azon a képzésen, amelyiket én vettem részt, sajnos csak egyszer 45 percet szánt erre az oktató, ám akkor is csak a virágszirmokkal ismerkedtünk. 

A 3D-s díszekkel készült műkörmöknek legnagyobb divatja talán Japánban - néha már a sok kis "mütyűr" miatt a giccses szó juthat eszünkbe egyes munkák láttán. Mára ebből szerettem volna nektek egy kis ízelítőt hozni, valamint arra a kérdésre keresem a választ, hogy titeket zavarnak-e a térbeli díszek a körmeiteken? Mellesleg az egyszerűbb, gyönyörű munkák inspirációnak sem utolsók, szóval tessék csak ötleteket venni a következő manikűrhöz! Jó nézelődést és szép estét! :)









3 megjegyzés :

  1. olyan jó pofák, de engem zavarna. Mindig piszkálnám.

    VálaszTörlés
  2. engem nem zavarna. :)
    cukik ezek a körmök, most pont az ilyen porcelán díszeket gyakorlom itthon, szóval ezek a képek mennek is az inspirációs mappámba. ;)

    VálaszTörlés
  3. Nekem iszonyatosan tetszenek, de egyszerűen nem tudnám elviselni a körmeimen. Habár nem is kellene sokáig, mert ahogy magamat ismerem az első pillanatba letörném, leverném vagy csak hozzávágnám valamihez. De egyszer kipróbálnám :)

    VálaszTörlés