2013. július 25., csütörtök

Crystal Nails boltjárat - 2013/2014-es Crystal Nails nagykatalógus, Profinails barack géllakk

Végre megérkezett az üzletbe a rendelt katalógusom, melyet már nagyon rég óta szerettem volna beszerezni, csak nem volt náluk készleten. Bár a neten is megtalálható, nyomtatott formában jobban szeretem lapozgatni, a színeket kiválasztani, az anyagokról/eszközökről olvasni. Nagyon szeretem ezt a katalógust, mert sok step by step és díszítő ötlet van benne, valamint a továbbképzéseknél is vannak bemutató munkák, amelyeket el tudok készíteni. Párat majd be is mutatok nektek, remélem jól sikerülnek majd! :)

A tegnapi műkörmöt egy új, barack színű géllakkal készítettem, ám most nem Crystal Nails-eset választottam, hanem egy másik márka, a Profinails 140-es számú darabját választottam.  Üvegcséje egy díszítőlakkhoz hasonló, 9 ml-es kiadás. Az ecset nyele hosszabb, szőre jó puha, így könnyű vele dolgozni. Ami meglepett, mivel nem ismertem még ezt a géllakkot, hogy kötés után nem kell fixálni, hanem szép fényesre és szárazra köt. Amire fokozottan ügyelni kell, hogy vékony rétegekben horduk fel a körömre, valamint a kötési időt szigorúan tartsuk be! Sajnos két körömnél tegnap vastagabban húztam fel a zselé lakkot, így nem tudott teljesen átkötni, ezért kezdhettem őket előről. Erre figyeljetek! Hogy akcióban hogyan fest, azt az előző cikkben láthatjátok.


3 megjegyzés :

  1. én múlthéten vettem meg az első gél lakkjaimat. az egyik Crystal Nails-es (GL2), a másik pedig Profinails-es (169). már ki is próbáltam mind a kettőt, de a Profinails-es jobban bejött nekem. :)

    VálaszTörlés
  2. A kupakját le tudod szedni, és alatta egy sokkal inkább kézreálló kupakot találsz, én így szeretem használni! :)) És szerintem ezerszer jobb, mint bármelyik crystal-os :)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok, hogy lehet francia körmöt festeni a 3 az 1-ben lakkal?

    VálaszTörlés