2013. július 28., vasárnap

Love or Hate? One Direction sminkkollekció

Bizony, a fiúk nem csak a zenéjükkel szeretnének "kedveskedni" hölgy rajongóiknak, hanem egy egész kollekciónyi sminkcuccot terveztek nekik. Körömlakkok, rúzsok, szájfények, pirosítók - szinte mindenből persze 5 féle, hiszen a fiúk is annyian vannak. A brit MUA márka segített a fiúknak a "Little things" névre hallgató kollekció megteremtésében.

A MUA nyilatkozata szerint a rúzsok olyan szépre és finom illatúra sikeredtek, hogy egyszerűen lehetetlen, hogy ne akarjanak majd a fiúk az ajkaidba harapni.. Az elnevezésben nulla kreativitást véltem felfedezni: Harry loves Strawberry, Zayn loves Watermelon, Louis loves Vanilla, Niall loves Cherry és Liam loves Blueberry. Természetesen minden rúzs tetején a banda logója virít. 

A fiúk körömlakkok terén igazán harsány, élénk színeket választottak: rózsaszín, lila, vörös, zöld és arany, természetesen az egyik jobban csillog, mint a másik. Azt nem tudom, hogy a boltban is minden lakkhoz kapunk e kis fejecskéket, ám az biztos, hogy a kollekció július 31-én startol a Superdrug.com-on, addig már nem kell sokat várni.  


 Titeket megérintett a fiúk által kreált kollekció?

3 megjegyzés :

  1. Az a baj, hogy engem igen. :( Azt bánom, hogy az ő fejük/nevük van hozzácsatolva, de maga a kollekció nagyon is vonzó :)

    VálaszTörlés
  2. Ráadásul azt olvastam, hogy meglepően jók is.

    VálaszTörlés
  3. Ilyet lehet majd magyarországon kapni? Nagyon tetszenek! Főleg a Harry-s körömlakk :)

    VálaszTörlés