2013. július 16., kedd

Ma márkát váltottam "akrilfesték-fronton" !

Új helyet találtam, ahonnan ezentúl az akrilfestékeimet fogom beszerezni. A márkaváltásnak több oka is van. Bár a Moyra festékeivel nagyon meg voltam elégedve, 4ml-ért kicsit drágálltam a 460 Ft-ot, valamint a festékek száján nagy lyuk volt, így az adagolás sem volt teljesen szabályozható, sok ment pocsékba. Az új pentart akrilfestékek 4ml helyett 20ml-es kiszerelésben kaphatóak hasonló áron, sőt, még olcsóbbak is! A 6 festékért fizettem 2.100 Ft körüli összeget, tehát darabja 350 Ft-ért jött velem haza. A festékek szája pedig csőrös, hosszúkás kialakítású, így nehezebb túladagolni, aminek szívből örülök. 


A színek nagyon szépek, élénkek - a kép az erkélytető miatt sárgás egy picit, "akcióban" meglátjátok majd az igazi színüket! :) Matt fehér és fekete mellett vettem rózsaszínt, mályvaszínűt, olívazöldet és egy fényes bronz színűt. Alig várom, hogy kipróbáljam őket! Ti ismeritek a márkát?

6 megjegyzés :

  1. nem hallottam még erről a márkáról, de kíváncsi vagyok rájuk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel mutatom majd be akkor neked őket! :)

      Törlés
  2. Ismerem a márkát és elég jók a termékei : ) Habár akrilfestékem csak egy van tőle, az pedig egy metál zöldeskék. Csodálatos a színe a körmön is. Használtam már tőlük textilfestéket és decoupage ragasztót is, egyikkel sem volt semmi gond : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó ezt hallani! :) Remélem itt sem lesz semmi gond!

      Törlés
  3. Ez sima hagyományos akrill festék, vagy kimondottan körmökre van?

    VálaszTörlés
  4. szia! Beváltak ezek a festékek a körömdíszítéshez? én is most készülök akrilt venni és még gyűjtöm az infokat! köszi:)

    VálaszTörlés