2013. július 15., hétfő

Sketchbook Nail Art #1 - Orange Summer Look

Ma hivatalosan is útnak indítottam a sketch book-omat, amiben saját tervezésű körömdíszítéseim kapnak majd helyet! :) Minden "kollekció" öt tervből áll, melyek fölé a fontosabb megjegyzések kerülnek. A tervek mellett a felhasznált színek láthatóak, alul pedig még a betervezett színek - láthatjátok a fehér ki is maradt ebből az ötösből. Miután körömre is felfestve meggyőződtem arról, hogy kivitelezhető, szép minták lettek, kerülhetnek a margarétákra, melyekről a vendégek nyugodtan tudnak válogatni kedvük szerint. :) Az első dizájn egy narancsos nyári díszítés fekete vonalakkal tarkítva, valamint egy pálmafa is a nyárias hangulatot idézi elő. Lesznek majd köves, flitteres, extra csillogós, komorabb, sokszínű és mintás dizájnok is - felhasználok majd mindent, ami csak körömre kerülhet! Kísérjétek figyelemmel ezt a cikksorozatot is, hiszen itt olyan körömdíszítő ötletekkel találkozhattok majd, amilyenekkel máshol nem! :) Hamarosan érkezik a következő!

5 megjegyzés :

  1. Nagyon tetszik, várom a továbbiakat :-)

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki!!! A világos narancs az mi? A hüvelykujjadról nem raksz fel képet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. djkaty, Niki : köszönöm! :)
      Apterous Angel: a világos narancs fehér és narancs Moyra festékek keveréke, ha a számukra kíváncsi vagy, szólj! :) A hüvelykujjat ennél a képnél azért nem tartottam fontosnak lefényképezni, mert az előző cikkben bemutatott azték dizájn egyik darabja került bele.

      Törlés
    2. Húh hát a számoknak nagyon örülnék, kösziiii :) Oh megnéztem, így már értem, láttam azt is de nem tűnt fel, hogy ugyanaz... uuupsz :/

      Törlés