2013. július 19., péntek

Test - Lovely Nail Polish - Pearl Base - Nr. 6.

A kék számomra egy igazán "Joker" szín, hiszen pasztell árnyalata tavasra tökéletes, nyáron az intenzívebb, neonos, csillogós árnyalatában divatos, a hidegebb évszakokkal pedig a sötétebb, hidegebb árnyalataiban viselhető a körmökön. Én most a Lovely kaviármanikűr kékjét hoztam nektek, egy igazán élénk, enyhén csillogós árnyalat. A lakkról megpróbáltam objektíven összegyűjteni a pozitív és negatív tulajdonságokat, tapasztalatokat, és azt kellett észrevennem, hogy semmi rosszalló megjegyzésem nem lehet! A pigmentáltság tökéletes, két réteggel is tökéletes a fedés, száradási idő a normál kereteken belül mozog. A kis csillámló szemcsék miatt féltem, mert az ilyen lakkok hajlamosak a csíkozásra oly módon, hogy kis csillámok vonalakba rendeződnek, de ennél a lakknál ezt sem tapasztaltam. Csodálatosan terül, tükörsima, fényes felületet kapunk. 

A képen fedőlakk nélkül (!) láthatjátok a lakkot, három rétegben. Némi retusálást a bőrömön sajnos el kellett végeznem, mert szörnyen ki volt száradva és erre nem figyeltem a fotózás előtt, ám a lakk "érintetlen", tehát amit láttok, az a valóságban is így néz ki. :) 


A lakkhoz tartozó gyöngyöcskék valamivel sötétebb színűre sikeredtek, mint a lakk, én személy szerint egy közelebb álló árnyalatnak jobban örülnék. Amire figyeljetek, hogy a gyöngyös üvegcsét nagyon óvatosan nyissátok ki, mert csordultig tele van gyöngyökkel - igen, tapasztalatból mondom! :) Ez nagyon dicséretes, hogy a pénzünkért jó sok gyöngyöt kapunk, csak szerettelek volna óvatosságra inteni benneteket! Ti szeretitek nyáron a kéket? :)

7 megjegyzés :

  1. Ez a kék lakk gyönyörű! :)
    Én ilyenkor is szeretek kéket hordani, vagy sötétzöldet, igazából az évszak nálam nem számít. :)

    VálaszTörlés
  2. Nem igazán viselek kék körömlakkot, de ez a szín nagyon tetszik! :-)

    VálaszTörlés
  3. hello~ csak ma találtam rá az oldaladra de nagyon jó~ :3 ez a szín nekem is meg van két réteggel egy hétig bírta és semmit nem kopott jók a termékeik ajánlani tudom ^^ és hogy válaszoljak is~ kéket bármikor :D a kedvenc színeim közé tartozik lenne egy kérdésem itt mindenkihez. magyarországon találkoztatok már azzal a bizonyos china glaze lakkal? csomó helyen néztem már és sehol sem találtam. ; - ;

    VálaszTörlés
  4. Imádom a kék lakkokat! A Lovely kék lakkjait különösen szeretem, ezt pont nem vettem meg de másik két árnyalatot igen, és nagyon meg vagyok velük elégedve. :)

    VálaszTörlés
  5. ez a kék szín:O ámulatba ejtő:O

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés