2013. augusztus 28., szerda

Crystal Nails boltjárat - margaréta, olaj, sablon

Nagyobb bevásárlásra készülök a következő hónap elején, ezért most csak a nagyon gyorsan fogyó eszközökből szereztem be párat. Sablon mindig kell, hiszen nagyrészt épített körmöket készítek, ezért az igen gyorsan elfogy. A gyümölcsös/virágos díszítésekkel elfogyott a szabad margarétám, így három újat is beszereztem, hogy további 60 gyönyörű díszítést tudjak készíteni nektek és a vendégeimnek. :) A Crystal Nails körömápoló olaja számomra nagy favorit, bár a kókuszos még csak pár alkalommal volt használva, máris beszereztem a barackos változatot is. Tervezem, hogy az összeset begyűjtöm és ha alkalmam lesz rá, egy szerencsés olvasó szintén kipróbálhat egyet. :) Ti használtok körömápoló olajat? Vagy a kézkrémre esküsztök?

Én a kerek, tejfehér, közepesen vastag, műanyag margarétát szeretem a legjobban, mivel ennek a legtermészetesebb a formája. Az átlátszó margarétával sokszor volt problémám, hogy több réteg színt is fel kellett vinnem, hogy ne tűnjön át maga a minta, ezért a tejfehérre váltottam, ami szuper alap az összes díszítésnek.  350 Ft / db, 20 minta fér el rajta.

Crystal Nails bőrolaj csalódást még nem okozott nekem, remélem nem is fog. A kókuszos változat illata enyhébb, ez a barackos kicsit erősebb, talán egy koktélhoz hasonlít. 15 ml-es kiszerelésben kapható, ami sokáig elég, valamint az ecset segítségével nagyon jól adagolható. Az üvegcse száján húzogassuk le az ecsetet, mint a körömlakknál, így elkerülhető, hogy a kelleténél több olaj kerüljön a kézre. 990 Ft / db

Összetevők: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) OileoEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Cocos Nucifera (Coconut) OileoEWG Kockázat: 1,  Freesia Refracta (Freesia Corymbosa) Extract EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Prunus Persica (Peach) Kernel OilEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Pearberry,  Ananas Sativus (Pineapple) OilEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nincsen,  Leptospermum Scoparium (Manuka) OilEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Vanilla Planifolia (Vanilla)EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Pigmentssz. (Forrás: Krémmánia)


A sablont talán nem kell bemutatnom, hiszen aki jártas egy kicsit is a szakmában, tudja hogy mire való. :) A legegyszerűbb Crystal Nails sablon a kedvencem, mert jó áron kapható és minden formához tökéletes. Szeretem a beosztását, a méretezését. A papírnak van tartása, de könnyen vágható, így ha a vendég körméhez kell igazítani, egy pár másodperc alatt megoldható. 490 Ft/ 50 db

2 megjegyzés :

  1. A sablon nálam is nagy kedvenc, leveri még az OPI sablonokat is! :)
    Körömágyolajból viszont a diamond nails változata a kedvencem, aminek papaya-mango illata van, hát az valami csúcs,bár ez is csábító! :D

    Valamint épp most váltottam porcelánra zseléről,ott a perfect nails a nyerő márka! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos szegény porcelán nem tudta megkedveltetni magát, a tanfolyamon kapott anyagok nagyon bénák voltak, valamint nem fektettek rá nagy hangsúlyt, ezért én nem is használom, de örülök hogy van akinek meg az a nyerő! :) A Perfekt-et nem nagyon ismerem, csak ecseteim vannak tőlük, de azokkal "eldolgozgatom". :)

      Ez a barackos olaj pedig nálam nem előzi meg a Crystal kókuszosát, de minden ember más és hátha valamelyik vendégnek ez lesz a nyerő.. :)

      Törlés