2013. augusztus 2., péntek

Híres körömművészek II. - Christina Rinaldi

Christina Rinaldi egy Brooklyn-ban dolgozó kreatív igazgató és köröm dizájner, vagyis munkásságának csak egy szeletét teszi ki a körmökkel való foglalatoskodás. A fiatalos, bohókás művésznő  a divat világában él és mozog, divatbemutatók ruháihoz, show-jaihoz készít manikűröket, interneten magazinoknál cikkezik, valamint saját stúdiójában dolgozik és rendez eseményeket.

Prima Creatív névre hallgat az a teljes körű szolgáltatást nyújtó kreatív stúdió Brooklyn-ban, melyet a magáénak mondhat.  A helyen egyszerre folyik a kreatív rendezés, grafikai tervezés, fotografikus munkálatok, valamint a körmök elkészítése. A stúdió több részből is áll, a munka ebben a teremben zajlik, amit a bekezdés alatti képen láthattok. Munkája végzése mellett pluszban kreatív workshop-okat is tart más kreatív művészek számára.


A művésznő Chicago-ban nőtt fel, innen költözött Brooklyn-ba. Azt, hogy életét a szépségiparnak szentelje, 12 évesen döntötte el magában, mikor egy nap a zöldségeshez indult volna nénikéjével, aki így szólt: "Várj, drágám, még el kell készülnöm!" Erre a kis Christina így válaszolt: "Miért? Ez csak a zöldséges. Senki sem fog ott törődni azzal, hogy mit viselsz éppen." Mire nénikéje nyugodt hangon ezt a választ adta: "Drágám, nem miattuk öltözöm ki. Az egész a saját lelkem érdekében teszem." Ez volt az a mondat, mely döntően megváltoztatta felfogását a stílusról és önkifejezésről.


Véleménye szerint a szakmában mindenkinek meglehet a saját véleménye a körömdíszítésről. Számára ez a személyiség vizuális kifejezésének egyik remek eszköze, melynek összhangban kell lennie azzal a stílussal, melyet a ruháinkon, cipőinken, sminkünkön, hajunkon, sőt, tetoválásainkon keresztül szeretnénk megmutatni a nagyvilágnak.





Interjú forrása: The Fashion Spot (fordítás saját munka)
Egyéb elérhetőségei: PRIMA CREATIV, FACEBOOK, TUMBLR

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése