2013. augusztus 7., szerda

Információk a közelgő nyereményjátékról

Remélem annyira várjátok már a szombaton induló nyereményjátékot, mint én magam! :) Két, egyenként 9 darabból álló lakkcsomag keresi gazdáját! A mostani nyereményjáték különlegessége abban rejlik, hogy a feladatok oroszlánrészét Ti magatok fogjátok elvégezni! :) Hogy hogyan? Az indulástól (aug.10.) számítva 9 napotok lesz arra, hogy egy bizonyos, de még szuper titkos témában körömdíszítést készítsetek, majd azt a t.bogi@gmail.hu e-mailcímre elküldjétek. Ez lesz a nevezésetek a versenybe! :) Az összes pályamunka felkerül a Lovely Nail Art Blog hivatalos Facebook oldalára, ahol bárki szabadon szavazhat a beküldött képekre. A két legtöbb lájkot kapó kép gazdája lesz a két nyertes. Pontosabb információkat majd a Giveaway menüpontban találhattok! Ennyire egyszerű! :) Természetesen alapfeltétel lesz az is, hogy a blog Facebook-os oldalának kedvelői között legyél. Lányok, lakkokat kiválasztani, fantáziát beindítani, már csak pár nap maradt a verseny indulásáig! Hajrá! :)

9 megjegyzés :

  1. Szuper, köszi a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon izgatott vagyok, hogy mi lehet a titkos téma! :))))

    VálaszTörlés
  3. Jujj de jó ! Csak az időzítés a húzós... Pont 10-én indulunk nyaralni, és 18 , vasárnap érünk haza :P De kihívás elfogadva :)

    VálaszTörlés
  4. :(. Nekem ehhez nincs elég ismerősöm:(. De azért sok sikert a többieknek:)!Sőt, lehet, próbaképpen én is benevezek:).

    VálaszTörlés
  5. Izgalmasan hangzik :) Majd még meglátom, hogy nevezek-e :)

    VálaszTörlés
  6. lehet nevezek, bár nem szeretem a lájkolós játékokat, ahhoz sok ismerős meg könyörgés kell :D:( akkor már inkább zsűrizős :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még a részletek pontosításra kerülnek, lehet hogy nem lájkolós lesz, mindenesetre a képek felkerülnek majd a Blogra, hogy mindenki megcsodálhassa az olvasók munkáit! :) Ha tudok zsűritagokat szerezni, akkor természetesen nem lájkolós lesz a nyereményjáték. :)

      Törlés