2013. augusztus 6., kedd

Készletfrissítés- Crystal Nails és Profinails

Ma újra bevásároltam, mert a névnapi bevásárlásnak hiányzott még a fele. :) A képen látható dolgok jöttek haza velem. Kezdeném talán a Profinails ecsetkészlettel (2.700.-), ami 12 darabos. Egy típusú ecset, mint például a zselés építő, több méretben is megtalálható a készletben, így a vendég körméhez viszonyítva tudom felváltva használni őket. Az eladó szerint a kókuszos körömágy ápoló olaj (990.-) fogy a legjobban, így én is ezt választottam. És nem csalódtam! Hihetetlenül finom az illata, nem erős, épp annyi, amennyi kell. Szuper! Bár építő zselém (2980.-/15 ml) még bőven van, mivel az a leginkább fogyó anyagom, ezért kicsit "beraktároztam" belőle. :) Az utolsó pedig a két Crystal Nails Xtreme reszelő(390.-/db), amik sosem okoztak még csalódást. Nagyon sokáig bírják, tökéletesen kézre állnak és nem csúsznak meg a köröm felszínén, nem karcolnak. Bufferből (300) pedig nem is jöhetett volna más, mint rózsaszín! :)

4 megjegyzés :

  1. Szia, a CN One Step Crystalac termékéről van már esetleg tapasztalatod? Nagyon csábítóan hangzik hogy alap és fedőréteg nélkül használható, de elég borsos az ára, nem tudom megéri-e beruházni rá...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! nekem is van már ilyen gél lakkom és nagyon imádom! Az eredeti, normál gél lakk 1.880 Ft, a One Step Crystalac pedig a katalógus szerint 1.800 Ft, tehát - elvileg - még olcsóbb is, annak ellenére, hogy kevesebb idő, energia, és anyag kell hozzá, hiszen nem kell fixálni. Ha egy jó erős színt választasz, akkor az is lehet, hogy egy rétegben is elég, így még a 3ml-es kiadás is elég egy pár alkalomra. Kipróbálni tuti megéri, nekem még nem volt problémám a Crystal Nails gél lakkjaival. Tényleg csak ajánlani tudom! :)

      Törlés
    2. Az a gyanúm, - ahogy ismerem magam - ezt kénytelen leszek kipróbálni! :)))
      Köszi az info-kat!

      Törlés
  2. ó a reszelők azok nekem is jöhetnének, nem ártana már beújítani. :)
    neked kb mennyi időt bír ki egy reszelő?

    VálaszTörlés