2013. augusztus 29., csütörtök

Körömlakk kérdés - márkahűség: kell vagy sem?


Körömlakkok árnyalatába nagyon könnyen beleszeret az ember a boltban, hiszen együtt gyönyörűen mutatnak a polcokon, ám hazatérve megváltozhat a véleményünk - ha nem is a szín miatt, hát a lakk minősége miatt. A számunkra tökéletes márka megtalálása igen nehéz, főleg ha nem vagyunk merészek és próbálunk ki magasabb árfekvésű lakkcsaládokat, melyek - ha szerencsénk van - jobb minőséget is képviselnek. Nektek van kedvenc márkátok vagy több cég lakkjait használjátok egyszerre? Van olyan, mellyel nagyon nem vagytok megelégedve vagy épp ellenkezőleg, le nem cserélnétek semmi másra? Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Írjátok meg nekem itt, a cikk alatt! (Photo via WeHeartIt)

5 megjegyzés :

  1. Én szeretek több márkából kipróbálni lakkokat, és ami beválik, esetleg szerzek még be tőlük. Nekem a Moyra, Avon lakkok váltak be úgy igazán! :)
    Drágább kategóriás lakkok errefelé nincsenek (OPI, Essie stb), de sokszor nem is bánom, hisz az áruk ellenére sokszor olvasok róluk negatív véleményeket! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is a Molyra lakkokat szeretem a legjobban, illetve a NYC-ösek is jól beváltak. Viszont Essence lakkot eszembe sem jutna már venni. Egyszer vettem egy Colour and Go mert le volt árazva,de a tartóssága valami borzalmas. Felkenés utáni nap már le is pattogzott a vége. Azóta nem merek Essence lakkot venni.

    VálaszTörlés
  3. Én az arany középutat szeretem, kísérletezem de ha biztosra akarok menni, tudom hova nyúljak. A Flormar, Bourjois, Anny lakkok például még nem okoztak csalódást, de volt már nagyon jó Kallos lakkom is.

    VálaszTörlés
  4. Én nem csak egy márkától szoktam venni, hanem kísérletezgetek a dorgériás márkákkal. Ugyanis próbálok minél olcsóbb lakkokat venni, mivel egyrészt sajnálnék is kiadni több ezret egy üvegért, másrészt simán előfordulhat, hogy bár drága és nagy márka, mégsem muzsikál túl fényesen. Az Essence-t nagyon szerettem, de mióta megújultak (és drágultak) a lakkok, már nem veszek tőlük, mert amit vettem párat, az mind szörnyű. A NYC-t ellenben felfedeztem és nagyon tetszik eddig! Szuper lakkok és jó áron is vannak. Szívesen vennék töb Max Factor lakkot is, de sajna nekem már azok is drágák, viszont ami van tőlük lakkom, azt mindet szeretem. :)

    VálaszTörlés
  5. Szia, imádom a blogod bár csak nem rég találtam rá.. megszeretném kérdezni, hogy a Flocking powder-t belehet-e valahol szerezni, és mi a magyar neve, ha van ?! :D Első látásra beleszerettem azokba a körmökbe :D

    VálaszTörlés