2013. szeptember 21., szombat

Crystal Nails boltjárat: Pink Crystal UV Lamp

Végre sikerült beszereznem az új UV lámpámat, mellyel már rég óta szemeztem. A régi UFO UV lámpám még tökéletes állapotban van, ám sajnos sok vendégnek nem fért be egyszerre mindkét keze egymásra téve, így le kellett cserélnem eggyel nagyobbra. Pár év múlva majd talán az igazi kétkezes lámpát is hazahozom.. :) Mivel a legtöbb kiegészítőm ( ecsettartó, buffer, flakonok, csillámpor tároló doboz, stb. ) rózsaszín, ezért a rózsaszín Crystal Lamp mellett döntöttem.

Az első képen felülnézetben látható a lámpa.  Az UFO lámpa után nagy öröm számomra ez a sok új funkció, mint időzítő, ventilátor és szabályozható ki-bekapcsolás, ugyanis a fekete kis kapcsló benyomásával az UV lámpák nem kezdenek el világytani, csak ha a kis villanykörte jelzéssel ellátott gombot meg nem nyomjuk. A két kis nyilacskás gombbal be lehet állítani, hogy mennyi ideig égjenek a lámpák. Az alsó része kihúzható, így a takarítása jóval egyszerűbb, mint az UFO lámpáé. Mint az a negyedik képen is látható, nagyon kényelmesen, akár szétnyitott ujjakkal is elfér egy kéz, valamint a nagy nyílásának köszönhetően ( 2. kép ) két kéz is kényelmesen elfér egymáson a gyorsabb munka érdekében.


Az eddigi kettő helyett most már 4 lámpa fogja megköttetni a vendégeim körmét, a ventilátor pedig hűsítő levegőt küldd a kézhez, hiszen egy másfél - két órás munka során nagyon be tud melegedni a gép. A lámpák kicserélése pofonegyszerű, kihúzni nagyon egyszerű, az új lámpákat pedig kattanásig kell visszatolni. Karbantartásáról ITT tudtok megnézni egy szuper videót!

A tegnapi fekete körmök már az új lámpával készültek és már most érzem, hogy megkönnyíti a munkámat: a számlálót figyelve elkerülhetetlen, hogy idő előtt kikerüljenek a körmök a gépből, valamint az oldallámpák segítségével esély sincs arra, hogy ne kössön meg mindenhol az anyag. Imádom!

1 megjegyzés :