2013. szeptember 10., kedd

Crystal Nails Körömhajó 2013 - képes beszámoló

Két napja került megrendezésre a Crystal Nails őszi, Körömhajó névre keresztelt rendezvénye Budapesten. Sajnos saját fényképezőt nem tudtam vinni, ezért az ő képeikkel szeretném elmesélni, amit ott láttam. A rendezvénynek két gyönyörű, összekapcsolt hajó adott helyet. A bejáratnál már meg is kaptuk az őszi/téli újdonságok katalógusát, a megrendelőlapot, a tombolát, egy géllakkot, valamint a kikészített üdítőkből is választhattunk.

Az előadásokat számos kivetítőn tudtuk követni mind az előadóteremben, mind pedig a vásártérben. Nem mondom meg hol ülök! :)
A nyitott tégelyek asztalánál az összes régi és új anyagot meg lehetett nézni valamint a szakemberek minden kérdésünkre válaszoltak. Pedi-részleg is volt, de az engem nem vonzott annyira.
Az őszi-téli újdonságokat és színeket egy óriás táblán is megcsodálhattuk, melyre minden egyes zselé, Crystalac és festék ki volt kenve.
A legfontosabb bemutatók számomra azok voltak, melyek új anyagokat és technikákat ismertettek meg velünk. Ilyen volt az új fejlesztésű, tégelyes géllakk, valamint a sokkal könnyebben reszelhető porcelán porok, ...
... valamint az új Rocky Cover Hard Gel, ami egy masszív, nagyon sűrű körömágyhosszabbító zselé, melyhez külön technika is szükséges!
A kapott géllakk egy igazán sötét, csillámos barna. Szép, őszi szín!

Az őszi/téli katalógus mindössze 15 oldal és kizárólag a legújabb anyagokat és eszközöket tartalmazza!

1 megjegyzés :