2013. október 11., péntek

Brill Bird haul beszámoló!

Végre meg tudom nektek mutatni, hogy mennyi mindent hoztam haza a Brill Bird Szalon Nails Premierjéről. A márka összes termékét 20% kedvezménnyel lehetett megvásárolni ezen a napon, ez csak az újdonság katalógus termékeire nem vonatkozott. Én a praktikusság szempontjából gondolkodtam, így néhány "kötelező" eszközön túl két, igazán őszi színű színes zselét hoztam haza magammal, valamin két(!) thermo Brush&Go-t.

Az eszközökről nem szeretnék sokat mesélni, hiszen tényleg csak pár alapfelszerelést újítottam fel. A portalanító kis kefém nagyon a végét járta már, így muszáj voltam lecserélni és régóta szemeztem már a Brillbird kis keféjére, mert nagyon jó kialakítású és nem utolsó sorban a színe is nagyon tetszik. Puhábbak a kis szálai, mint az előző kefémnek, így a vendégek számára is kellemesebb lesz a portalanítás művelete. A Brill Bufferrel az előadások során ismerkedtem meg. Angliában készítik ezt a fajtát, és nagyon kíméletes, de mégis nagyon jól dolgozik ( Igen, már próbáltam! ). Nagyon puha szivacsra nyomták a szemcséket, így esély sincs rá, hogy a vendég kezét megsértsük vele véletlenül. A kép alján látható mintás reszelőt pedig saját köröm reszelésére, annak rövidítésére lehet felhasználni. 

Jöjjenek a kedvenceim, a színes zselék! Arra törekedtem, hogy olyan színeket vásároljak, amit én itthon nem tudok kikeverni Clear zseléből és csillámporból, így jutott a választás a C22-es és F7-es darabokra. A felső (C22) egy sötét kékes, csillogós színes zselé nagyon apró csillámokkal. Nekem egyből a karácsonyi fadíszek jutottak róla az eszembe, ezért se tudtam ott hagyni. Az alsó (F8) egy szintén nagyon apró csillámokat tartalmazó, középbarna szín. Így őszre tökéletes! Kicsit világosabb, mint a Crystal Nails-es géllakkom, amit a Körömhajón kaptam, így most barnából is jól "betáraztam".

A thermo Brush&Go-k egyformák (T1), ilyen zselém még nem volt, ezért nagy élvezet volt kipróbálni! Picike kis ecsetek tokban foglalnak helyet a különleges zselék, melyek szobahőmérsékleten közép sötét bordó színűek, viszont 31°C-on pirosra változnak.

Ki az aki szívesen megtapasztalná a saját körmein is, hogy milyen lehet ez a hőre változó Brush&Go? :)

5 megjegyzés :

  1. Na én tuti kipróbálnám, ha lehetőségem lenne rá! :)

    VálaszTörlés
  2. Én úgy egyáltalán a géllakot próbálnám ki. Pont a Brush&Go-ról olvastam a fodrásznál. Igaz, hogy ezekkel hat helyett két rétegből meg lehet úszni a teljes procedúrát?
    Ja, és vár nálam egy díj. :)
    http://lakkalandok.blogspot.hu/2013/10/dijat-kaptam_12.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Természetesen, sőt! Ha egy nagyon sötét, pigmentált árnyalatot választasz, akkor egy is elég tud lenni. Én a fekete zselémmel vagyok így! :) Hamar kész van és hetekig sértetlen marad!
      Köszönöm a díjat! :))

      Törlés