2013. november 1., péntek

Essence Colour & Go Sparkle Sand - Hey, Nude!

Nagyon régen vettem utoljára körömlakkot, így amikor legutoljára egy Rossmann üzlet környékén jártam, egyből a körömlakkok felé vezetett az utam. Legújabb szerzeményem, az Essence Colour&Go kollekció Sparkle Sand Effect tagjai közül a 163-as számú, Hey, Nude! névre hallgató lakkját szeretném nektek megmutatni. 


Először is legfontosabb tulajdonságainak felsorolásával kezdem, melyek a legjellemzőbbek és a legfontosabbak:
  • széles, lapos ecset és az új, megnagyított, sokkal jobbra kialakított üveg- és kupakforma a könnyű munka érdekében
  • szuper gyors száradási idő - mire felkentem az első réteg lakkot a az utolsó körmömre is, az elsők már meg is száradtak, így jöhetett is egyből a következő réteg
  • szolid, kellemes szín - minden bőrszínhez illik
  • több réteg után is áttetsző - mivel ez legfőképpen egy effekt lakk, így három réteg után sem teljes a fedése


A választásom azért esett erre a lakkra, mert számomra nagyon különlegesek ezek az effektes lakkok, főképpen a homok-hatásúak. Hogy miért? A lakkot önmagában használva megkapjuk ezt a különleges felületi hatást, viszont 1-2 réteg fedőlakk elfedi ezeket a kis egyenetlenségeket és egy tükörsima felület mellett egy szuper csillogó és fénylő lakkozást kaphatunk.


Nagyon aranyos, kisebb és nagyobb csillámok egyaránt találhatóak benne, ráadásul a lakk alapból egy fénylő, csillámos textúrával rendelkezik, ami még dob rajta egyet. A további négy képen fedőlakk nélkül és fedőlakkal nézhetitek meg a lakkot árnyékban valamit napfényben. 





Egyetlen "rossz" tulajdonsága mellett - hogy nem fed három réteg után sem teljesen - én meg vagyok elégedve vele! :) Ha nektek is van tapasztalatotok ezzel a lakkal kapcsolatban, osszátok meg velünk itt a cikknél! :)

5 megjegyzés :

  1. Fedőlakkal engem jobban meggyőzött. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, főleg fedőlakkal. Lehet beszerzek én is egyet. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, lehet, hogy beszerzem, és egy jól fedő lakk fölé kenem majd :-)

    VálaszTörlés
  4. Szép lakk, bár a fedése miatt szerintem egy nude színre használnám :)

    VálaszTörlés