2013. november 11., hétfő

Lakkcsomagot a karácsonyfa alá! 12 szuper szett



1. Butter London Limitált Kiadás Lux Rock Körömlakk Szett 
65 dollárért 12 gyönyörű körömlakk lehet a miénk a nude színektől kezdve át a halvány árnyalatokon egészen a metálos csillogásig. Top coat és base coat szintén található a szettben. 


2. Formula X for Sephora's The X Look
23 dollárért lehet miért a The X Look csomag. A szett különlegessége, hogy az ünnepi hangulatú lakkokon kívül körömmatricákat is tartalmaz.


3. NYX Fall in Love Nail Art Collection
Óriási csomag! Összesen 18 lakkot tartalmat, ráadásul 20 dolláron árával rendkívül pénztárcabarát! Leginkább az őszi színek uralkodnak a csomagban, de néhány élénk, nyáriasabb árnyalat is helyet kapott.

Jin Soon a különlegességek kedvelőinek! Ezért a három, gyönyörű, ünnepi hangulatú fedőlakkért már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk - 48 dollárért lehet a miénk.


5. Deborah Lippmann Big Bang Set
Igazi őszi kollekció! "Csekély" 78 dollárt kiadva hozzá is juthatunk ehhez a kollekcióhoz.


6. Julep Gem Collection 2013
185 dolláros eredeti ára helyett most 85 dollárért lehet a miénk a Julep  12 darabos csomagja, melyet gyönyörű szép fehér dobozkába rejtettek el.



7. Ciaté Nail Lab
A Ciaté nagyban gondolkodik! Minden beleraktak ebbe az óriás szettbe, ami egy szép és igényes manikűr elkészítéséhez kellhet. Lakkos üvegcsék, eszközök, csillámporok - saját lakkjainkat készíthetjük el a csomaggal! Igazán különleges, 65 dollárért kapható.


8. Nars Guy Bourdin Beautiful Stranger Mini Nail Polish Set
35 dollár, 4 divatdiktáló körömlakk.  A szett az ikonikus képet is tartalmazza.


9. Diorific Golden Winter Holiday Limited Edition 3D Jewel Manicure Duo
A 39 dolláros szett tartalmaz egy igazány erős csillogású arany lakkot, valamint egy ezüst mikrogyöngyös üvegcsét - így kapta a kollekció a 3D nevet. Szerelmes lettem a lakkok formájába! Gyönyörű, letisztult, egyszerű, ünnepi. Több nem is kell! 


10. Estée Lauder Limited Edition Delectable Nail Coffer
A kedvenceim azok a szettek, amik kis tartóval, dobozzal, tárolási lehetőséggel kaphatóak. Az Estée Lauder 28 dolláros kollekciója ilyen. Egy "különc" nude lakkja mellett a mályva három sötétebb árnyalatát tartalmazza.


11. Nails Inc. Christmas Crackers
A csomag tartalmaz két alaplakkot, három csillámló, szemcsés,flitteres fedőlakkot és egy különös lakkot is, mely fólia-hatást kölcsönöz a körmöknek. 38 dollárért már a miénk is.


12. The New Black Candy Cane Scented Nail Polish Set
Talán ez a számomra legkevésbé tetsző kollekció a felsoroltak közül. A három darabból álló, 14 dolláros miniszett most 9 dollárért lehet a miénk.

3 megjegyzés :

  1. Hát lenne egy pár, amit szívesen elfogadnék! :D A Dioros üvegcsék csodásak, a dobozkákat meg imádom, így az EL vagy a Nails Inc. is még jobban tetszik, de a Ciaté csodadoboza is egy álom :)

    VálaszTörlés
  2. ciate nail lab nagyon tetszik.a többi kevésbé :)

    VálaszTörlés