2014. március 16., vasárnap

eBay - to order or not to order?



Rászabadultam az eBay-re, tegnap feladtam az első rendelésem. Nem nagyon bízom én az ilyen oldalakban, bár sem negatív sem pozitív tapasztalatom nem volt még ezzel. Ti rendeltetek már bármit is innen? Örülnék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat! :)

8 megjegyzés :

  1. Szia!Én elég sok mindent rendeltem már, kisebb és nagyobb értékű dolgokat is.Problémám eddig kétszer adódott, egyszer nagyon sokat késett a termék.Felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki nagyon kedves volt, egyből ajánlotta, hogy választhatok, az árat kérem vissza, vagy új terméket (ez egy pár száz forint értékű rendelés volt egyébként) de mire leleveleztük volna, megérkezett a csomag.
    A másik alkalommal kicsit drágább dolog volt, de hibásan érkezett. Illetve a második nap romlott el, ekkor már a pozitív értékelést is megcsináltam, szóval kicsit megijedtem, de nagyon korrekt volt szintén az eladó, írtam neki és egy órán belül visszautalta a vételárat.
    Szóval én merem ajánlani, nagyon jó tapasztalataim vannak.

    VálaszTörlés
  2. Én is sokszor rendeltem már és nekem is és az ismerőseimnek is szinte csak pozitív tapasztalata van ,még akkor is ha neadjisten nem érkezik meg valami az eladók nagyon segítőkészek hiszen kell nekik a pozitív értékelés és az ebay és a paypal is minden esetben a vevőt védi :) A sógorom rendelt mobil alkatrészt ami nem volt túl olcsó és elsőre nem érkezett meg időben és kis postaköltség ráfizetéssel (gyorsabb/biztonságosabb) kérdés nélkül küldtek neki egy másikat! Azért vigyázz függőséget okoz! Én mindig hetekig pakolgatom a dolgokat a wishlist-re aztán onnan szelektálok. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én is elég sokszor rendeltem már onnan, eddig minden megérkezett. Arra érdemes figyelni, hogy milyen az eladó értékelése. Én általában 98%-os értékelés felett szoktam rendelni. De ha valami probléma adódik, mindenképpen fel kell venni a kapcsolatot az eladóval, általában elég segítőkészek :)

    VálaszTörlés
  4. Én nagyon sokszor rendelek az e-bayről, sőt más oldalakról is. Volt már, hogy törött darab érkezett meg hozzám, írtam az eladónak és egyből visszautalta a pénzt. De legtöbbször elégedett vagyok a termékekkel :)
    Sajnos elég sokat kell várni mire megérkezik a rendelés, de általában 3-4 hét szokott lenni. Van, hogy már el is felejtem mit rendeltem, ezért igazi meglepetésnek számít, amikor kibontom a csomagot :D

    VálaszTörlés
  5. Rendszeresen rendelek ebayről, legutóbb pont körmös cuccokat a húgomnak :) Kicsit lassan ért ide (erre mondjuk számítani lehetett), de minden rendben ment.
    Előfordult már, hogy problémák adódtak, de mindig sikerült megoldani, ha akadékoskodik az eladó, akkor vedd elő a keményebbik énedet, legkésőbb ekkor hajlandóak lesznek segíteni (persze csak ha neked van igazad).

    VálaszTörlés
  6. Imádlak benneteket, hogy ilyen gyorsan és részletesen írtatok nekem! :) Most még csak kis összegben mertem rendelni ( a képen látható köveket ), de én is úgy érzem, hogy a függőség az hamar ki fog alakulni.. :) Még egyszer nagy 'Köszönöm!' nektek. :)

    VálaszTörlés
  7. én is sokat rendelek ebay-ről.ha gond van,elég paypal reklamálni,elbírálás után visszakapod a pénzed-ez akkor lehetséges ha a csomagod sérült vagy meg sem kapod.

    VálaszTörlés
  8. Szia, én rendszeresen rendelek és nagyon megbízhatónak tartom az oldalt, nagyon olcsón lehet jó cuccokhoz jutni. Legutóbb a bizsukra szabadultam rá, de körmös dolgokat is vásároltam már több eladótól is potom pénzekért.

    VálaszTörlés