2014. május 28., szerda

Az idei nyár 20 must-have körömlakk színe - 1.

A nyár az élénk, vibráló színek időszaka, de ha még pontosan nem is tudok, melyek azok a színek, amikkel pompázni fogsz a strandon, itt van egy kis segítség. :) Próbáld ki az összeset vagy csak válaszd ki a kedvenced és szerezd be a kedvenc márkád hasonló színű körömlakkját! 
 
1. Paradicsom piros
 Igen, a vörös és piros árnyalatok mindig is divatosak, de ez az árnyalat az igazi nyárhoz való! Élénk, világos és gazdag. Imádni fogod!
 A képen: Ciaté - Red Hot Chili (15$)

2. Tündöklő fukszia
 A csillogás és csajos színek szerelmesei számára kötelező a fukszia szín. Ha nap közben nem is szívesen viselnéd, de egy medencés parti vagy egy esti buli biztos megingat ebben az elhatározásban. ;)
 A képen: Butter London Disco Biscuit (15$)

3. Fluoreszkáló pink
 A napsütötte, gyönyörű barna bőrhöz az egyik legjobban passzoló nyári színek a neonok. Ha év közben nem is mernéd bevállalni, hát most itt van az ideje! Tudtad, hogy olyat is kapni már a boltokban, ami a sötétben világít? ;)
A képen: Nails Inc Downtown (14$)

 4. Muskátli szín
 Az egyik kedvenc virágom! :) És most akár a körmeid is pompázhatnak úgy, mint ez a kedves kis növény. A narancs és a piros határán található ez a szép árnyalat, amit idén egyszer tényleg ki kell próbálnod!
A képen: Nars Libertango (20$)

5. Mangó
Haladjunk kicsit a még sárgásabb árnyalatok felé, következzen egy finom gyümölcs, a mangó. Ha a narancs színt kedveled, próbáld ki ezt a különleges árnyalatot is. Tuti nem fogsz csalódni! :)
A képen: Orly Tropical Pop (8$)

6. Citromsárga
Az igazán bevállalósok színe a citrom! Két réteg ebből a színből és a körmeid csak úgy vonzani fogják a tekinteteket! Vigyázz: fontos, hogy az igazán hozzá passzoló árnyalatát találd meg!
A képen: Deborah Lippmann Walking On Sunshine (18$)

7. Pisztácia
Az élénk színek mellett a pasztell gyönyörűségek időszaka is a nyár. Ez a szín hihetetlenül szépen mutat a körmökön - legyen tavasz vagy akár nyár. Számomra ez lesz most az idei nyár slágerszíne, az tuti, hogy beújítok egy hasonló színű géllakkot magamnak! :)
A képen: Nicole by OPI Lay It on the Lime ($8, júniustól elérhető)

8. Fűzöld
Haladjunk tovább a zöldes árnyalatok felé, jöjjön egy kicsit sötétebb, de annál gazdagabb szín, a fűzöld. Ez egy igai Joker, hiszen világos és sötétebb bőrszín esetén egyaránt jól mutat a kezeken.
A képen: China Glaze Shore Enuff

9. Menta
Nem tud nyár úgy eltelni, hogy ne jönne velünk szembe egy menta színű ruházati cikk, sminktermék vagy köröm. Én is nagyon imádom, hiszen hűsítő színe kellemes hatást kelt a körmökön. Neked is van, ugye?
A képen: Priti NY Water Dragon (15$)
10. Csillogó türkiz
A mai utolsó lakkunk szintén a csillogás szerelmeseinek kedvez egy igazán gazdag, élénk és csillogó középkék színnel. Mintha csak a tenger hullámairól visszatükröződő napsütést vinnénk fel a körmeinkre. Gyönyörű! Kéket év közben a világos bőrömhöz nem igazán szeretek felkenni, de most eljött az ideje! :)
A képen: Sally Hansen Searsucker ($8,elérhető 2014. nyártól)

A 20 must-have lakkszín második feléről később hullik le a lepel. :) Most arra vagyok kíváncsi, eddig melyik a kedvencetek! :) Viseltétek már valamelyik extrém színt a körmeiteken?

2 megjegyzés :