2014. május 23., péntek

Cuticle Tattoos - a legújabb trend körmeidhez

A következő nyári trend már meg is érkezett, méghozzá - kitől mástól - a Ciaté jóvoltából. A körmök különféle díszítési módjai igazán érdekessé tudják tenni az aktuális manikűrünket, de most ezen továbblépve a körömbőr ideiglenes tetoválása kapja majd a főszerepet.

A márka mindig érdekes és forradalmian új ötletekkel rukkolt elő eddig is, trenddiktáló a szépségipar körömápolással és -díszítéssel foglalkozó ágazatában, hiszen az első kaviár manikűrt vagy éppen a plüss és farmer hatású körmöket is neki köszönhetjük.

A mostani trendet a Rad Nails-szel közösen keltettél életre. Az ujjak bőrének tetoválása eddig is nagy divat volt, ezért jött az ötlet: miért is ne lehetne a körömdíszítéssel kombinálni, így az aktuális dizájnhoz stílusában mindig passzoló ideiglenes tetoválást viselhetünk. A körömbőr tetoválás lényege, hogy a körmök díszítése ne merülhessen ki csak a körömfelület festésében, bővüljön úgymond a díszíthető és bevonható felület, így az önkifejezést egy igazán új szintre emeli.


Az ideiglenes tetoválás csak pár órát vagy egy bulis estét bír ki, mivel egy fóliás megoldással kerül a bőrre, így már akár az első kézmosás is kárt tehet benne. ( Nekem először a Turbó rágó jutott róla az eszembe.. :) Aki szeretné tovább élvezni, az használjon kézmosás helyett például kézfertőtlenítőt. A bőrön kívül természetesen a körömre is felvihető, ekkor fedőlakkot alkalmazva még tartósabb maradhat a kreálmány. 


A legdivatosabbnak a különféle geometriai és egyszerű formák számítanak, de természetesen a kreativitásnak semmi sem szabhat határt: számtalan figurás és színes ideiglenes tetoválás is kapható az egyszerűbbek mellett. Nektek mi a véleményetek a körömbőr tetoválásról vagy magáról az ujjak tetoválásáról? Hódolni fogtok az új divatnak?

2 megjegyzés :

  1. Főleg a masnis tetszik nagyon, de a második képen lévő is jó. Én mindenképpen kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a körömfertőtlenítők az alkohol miatt méginkább oldják,mint a szappan. Abba meg ne menjün bele, mennyire értelmetlen,hogy csaj az ujjbegyedet fertőtleníted a divatolás miatt. :D Akkor már talán szerencsésebb, ha pl. körömnyomdával nyomdázol a bőrödre.

    VálaszTörlés