2011. szeptember 23., péntek

Lakkozz egyszerűen a kabátodhoz!

Elbúcsúztunk már a nyártól, jön a szeles, hűvösebb idő. A szekrény mélyéről előkerülnek a pulóverek, vékonyabb kabátok. És ha ősz, akkor mondhat bárki bármit, nekem akkor a ballonkabát a sztár. Nem tudom, ti kedvelitek-e ezt a fazont, de én imádom! :)

A klasszikus szabás és szín kombinációja egy örök kedvenc, és a ballonkabát ilyen formában már rég elmaradhatatlan eleme az esős tavaszi napok öltözékének. A 2008-as H&M kollekciókban ugyanúgy megtalálható, mint a Promod kínálatában, vagy a Burberry üzletek polcain. Ehhez a kabáthoz viseljük a bézs különböző árnyalatait, vagy a bézs egyik árnyalata szolgálhat egy egyszerű francia manikűr alapjául is.

 ( TOPSHOP - 2180 Ft és SALLY HANSEN - 1780 Ft )
A fekete szerelmesei is megtalálhatják a számukra készített darabokat. A fekete kabát optikailag vékonyítja a viselőjét, tehát egyel több indok, hogy imádjuk. :) Ehhez viszont egy sötét színekből álló manikűr dukál! Használjuk a szürke árnyalatait vagy egyszerűen fessük feketére a körmeinket, hogy teljes legyen az összhatás.
 ( NARS - 3700 Ft és CHANEL - 4800 Ft)

Ha egy kicsit merészebb vagy, akkor egy igazán kitűnő, színes darabot is beszerzel őszre. Bármilyen színű vagy anyagú ballonkabátot válassz is végül, idén kiemelten fontosak a feminin vonások, az aprólékosan kidolgozott részletek és a tökéletes összhatás. Idén ősszel is úgy gondolja a divatvilág, hogy a ballonkabát a ruhatárunk egyik alappillére. A Mango a vörös, kétsoros gombolású kabátokat kedveli, a Donna Karan NY-nál a pinkre esküsznek, a Burberry pedig a citromsárgát találja a legalkalmasabbnak arra, hogy még egy egyszerű ballonkabátban is kitűnj a tömegből.Ami pedig a manikűrödet illeti: nem kell feltétlen azt az árnyalatot viselned, amelyben a kabátod tündököl. Válassz halványabbat, vagy éppen élénkebbet, ez csak a kabátodtól függ és attól, mennyire vagy bevállalós! :) Az ősz trendi színe a bézs mellett a narancssárga és árnyalatai. Viseld bátran!

( BUTTER LONDON - 3050 Ft, RIMMEL LONDON - 870 Ft, DEBORAH LIPPMANN - 3500 Ft, CHINA GLAZE - 1550 Ft )

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése