2011. október 6., csütörtök

Beauty-Best-Buy rovat: körömápolás 2.000 Ft alatt!

Előző cikkem folytatásaként most 4 olyan külföldi, profi minőségű körömápolási terméket mutatok be, melyeket szintén 2000 Ft-os ár alatt tudtok beszerezni. Ha kérdésetek lenne a termékek beszerezhetőségét illetően, nyugodtan írjatok nekem, ajánlani fogok egy webshopot vagy áruházat, ahol meg tudjátok kaparintani ezeket a dolgokat.
  • Sally Hansen körömerősítő - 1760 Ft : Ideális segítség az időjárás miatt sérült körmöknek. Ez a találmány erőssé és egészségessé varázsolja körmeinket, mondja Jin Soon Choi, N.Y.C. manikűrös. 
  • Creative Nail körömbőr ápoló olaj - 1320 Ft: Ez a hidratáló olaj jojobát, E-vitamint, valamint mandulaolajat tartalmaz a körömágybőr ápolása érdekében. " Annyira jó az illata, hogy kedves támad megenni!" - mondja Tabitha Belesis, N.Y.C manikűrös. 
  • Nailtiques körömerősítő - 1760 Ft : Amikor a törékeny körmök megerősítéséről van szó, akkor ez a lakk jöhet szóba. Keratint, protein és kalcium tartalmával segít a gyenge körmeinken. Azoknak is hasznos lehet ez a termék, akik műkörmöt viseltek, és leszedésük után gyengének érzik körmeiket. Ha két rétegben kenjük fel, minden barázdát és dudort maximálisan elfed, mint egy alapozó lakk. 
  • Cutex körömlakk eltávolító - 660 Ft : Gyorsan távolítja el még a legsötétebb árnyalatokat is körmeinkről anélkül, hogy kiszárítaná a körömágybőrt. A különleges ápoló gyors-és-gyengéd proteinse formula pedig igazán gyengéd, ráadásul acetonmentes!
Források: instyle.com     Fordította: bUtter_cUp

    Nincsenek megjegyzések :

    Megjegyzés küldése