2011. október 6., csütörtök

Beauty-Best-Buy rovat: lakkok 2.000 Ft alatt!

Második Beauty-Best-Buy rovatunkban 5 olyan külföldi, minőségi lakkot mutatok nektek, melyeket be tudtok szerezni 2.000 Ft alatt. Jól hangzik, igaz? Tartsatok velem! Arra felhívom figyelmeteket, hogy a forrásban megjelölt honlapon az árak dollárban vannak feltüntetve, és a napi árfolyam segítségével váltom át. Lehetséges, hogy eltérés van a hazai és külföldi árak között.


A babarózsaszín soha nem lesz ennél elegánsabb, letisztultabb. " Nagyon klasszikus, ráadásul a sötét és halvány arcszínekhez egyaránt illik." - Mondja April Foreman, az L.A. manikűröse, aki ezt az árnyalatot használta Halle Berry és Charlize Theron körmein egyaránt.
( ESSIE Mademoiselle - 1.760 Ft )

Ez a szemet gyönyörködtető körömlakk egyaránt "sokkoló, ámbár kifinomult is egyben". - vallja Debbie Leavitt, az L.A. körömszakértője. A vidám árnyalat játékosan fest a körmökön, és kellő kifinomultságot is rejt magában.
( ZOYA Charisma - 1.760 Ft )





 
 Mint a legtöbb sötét árnyalat, a padlizsán tűnhet kissé tintaszínűnek, de ez a dekadens ragyogás, ami jellemzi ezt a lakkot, megmenti azt az egyhangúságtól és laposságtól. "Minden bőrtónushoz illik az év bármely szakában." - mondja Ana-Maria,  N.Y.C. manikűröse.
( OPI Lincoln Park After Dark - 1.870 Ft )


 


A gél-szerű formulának köszönhetően tükörsima rétegben vihető fel ez a fedőlakk, ráadásul akár több mint egy hétig a helyén is marad. Ashlie Johnson az L.A. manikűröse például Reese Witherspoon körmein használta ezt a lakkot.
( SECHE CLEAR Base Coat alapozó lakk - 1540 Ft )

 

Ez egy tökéletes alapozó, mivel segít, hogy a felette levő körömlakk tényleg a körmön maradjon. A végeredmény olyan sima, fényes és csillogó, mint egy tükör. Még jobb benne, hogy ez a csillogó lakk fedőlakként is használható, így ragyogást biztosít a kész manikűrnek. 
( ORLY Top 2 Bottom - 1540 Ft )




Forrás: instyle.com    fordította: bUtter_cUp


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése