2011. október 5., szerda

Glamour-napok 2011 avagy 132 márka 20% kedvezménnyel

Nemsokára itt vannak a Glamour-napok, aminek én nagyon de nagyon örülök. :) Mi a West End-ben leszünk majd, ott fogjuk megrohamozni a boltokat. Aki eddig még nem vette meg az októberi Glamour-t, az húzzon bele. Nem tudom, hogy lehet e még kapni, nekem éves előfizetésem van, tehát jön magától. Az abban található kuponfüzet 132 kupont tartalmaz, melyet különböző /márka-/ boltokban tudunk beváltani, így több pénz maradhat a zsebünkben. Ebben a cikkben azt szeretném megmutatni, hogy hol tudtok kedvezményesen körmökkel kapcsolatos termékeket vásárolni. A márkák után mutatok példákat az ott kapható termékekből, persze a teljesség igénye nélkül. Íme a lista:
  •  ESSENCE: ha 5.000 Ft értékben vásárolsz a West End-ben (!), a vásárlást igazoló blokk felmutatásával az első 300 vásárló egy ajándékcsomagot kap, melynek összetétele nem választható és változó. Szóval tudom, most sokat nem mondtam. :D De a kuponon pl. egy körömlakk és egy szemceruza van, ami persze csak illusztráció.
  •  PHYRIS:  a kupon különböző kozmetikákban érvényes, ahol kérhetsz kézápolást vagy műkörömépítést. Ezek listáját a kuponfüzetben találod.
  •  MÜLLER DROGÉRIA: a Douglas-hoz hasonlóan, ez a bolt is több márka termékeit is forgalmazza, lehetetlen leírni, hogy hány márka milyen típusú lakkjai lehetnek a mieink 20% kedvezménnyel. Még sosem voltam Müller Drogériában, ezért nem nagyon szeretnék a kínálatról írni, lehet éppen nem találjátok meg azokat a termékeket, amiket kitennék.
  •  MARIONNAUD: Ha 15.000 Ft alatt vásárolunk, akkor a miénk a 20% kedvezmény, viszont kivétel vonatkozik a leértékelt árukra. 15.000 Ft-os vásárlás esetén viszont egy ajándék 30 perces arckezelést kapunk. Milyen jól is tud esni egy egész napos shoppingolás után. :)
                          YSL körömlakk 6490,- helyett 5190.-        Marionnaud körömlakkok 1390,- helyett 1110,-
  • MALU WILZ: a kupon különböző kozmetikákban érvényes, ahol kérhetsz kézápolást vagy műkörömépítést. Ezek listáját a kuponfüzetben találod.
 
  •  KALLOS COSMETICS: a baj ezzel a kuponnal csak annyi, hogy zömében Auchan bevásárlóközpontokban váltható be, ami szerintem nem valami okos logika. :/ Például az én városomban is lehet kapni Kallos Cosmetics termékeket, de így nem részesülök a kedvezményben. Csúnya dolog, pedig szeretek ezeket a termékeket. Olcsók, de szerintem jó a minősége.
Kallos Cosmetics díszítőlakkok 280.- helyett 225.-

  •  ESTÉE LAUDER: áldom az eget, hogy van olyan szerencsém, hogy van egy ilyen lakkom. Számomra ezek elég drága lakkok, és azt a bizonyost is mamámtól kaptam. Viszont ez egy különleges kupon, mert nem százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk, hanem 2.500Ft árengedményt kapunk a vásárlás végösszegéből. Jól hangzik, ugye? A hivatalos magyar oldalukon nem találtam egyetlen körömlakkot sem, ezért csak közelítő árat tudok mondani. A hivatalos angol nyelvű honlapon egy körömlakk 19 dollár, vagyis kb. 4180 Ft. Azt javaslom, hogy térjünk be a hétvégén a West Endben az Estée Lauder szaküzletbe és nézzünk körül, mert ez így már csak 1680 Ft. (!)
Estée Lauder körömlakk 4180.- helyett 1680.-
  •  DOUGLAS: Mivel ez a bolt több márka termékeit is forgalmazza, lehetetlen leírni, hogy hány márka milyen típusú lakkjai lehetnek a mieink 20% kedvezménnyel. Ezért inkább a Douglas saját termékeiből említek meg nektek két példát: egy körömfehérítő és egy körömbőr eltávolító lakkot.

  •  COLLISTAR: ez a kupon a Douglas üzletekben váltható be, méghozzá Collistar körömlakkokra. Utána jártam, ezek nagyon szép, minőségi lakkok. Egy lakk ára 3.900,- körül mozog, de most a miénk lehet 3.120,-ért.
  • ARTDECO: ez a kupon az AlveolaShop-ban történő rendelésnél váltható be, a megjegyzés rovatba kell beírni a kódot. Itt műkörömépítéssel kapcsolatos termékek találhatóak, valamint az a különleges kerámiás körömlakk, amiről nemrég cikkeztem. Itt is 20% kedvezményünk lehet. 
Körömmatrica 490,- helyett 390,-
    Kerámiás körömlakk 2750,- helyett 2200,-
  • APHRODITE:  ez a kupon beváltható az Aphrodité Szépségápolók Boltjában + 3 féle webshopban. Utóbbi esetben a kupon rovatba a GLAMOUR szót kell beírni, és már miénk is a 20%-os kedvezmény. Itt köröm- és bőrápolókat tudunk beszerezni, ráadásul vannak kifejezetten férfiak számára kifejlesztett termékek. Itt a műkörömépítők tudnak válogatni különböző zselék, ecsetek, reszelők közül. Erre a címre 2 helyről is eljuthatunk, mivel a másik lapon a Webshop gomb megnyomásával ide kerülünk, tehát azt nem írom le újra.
Színes zselé 1500,- helyett 1200.-
 
Gránátalma + füge körömbőrápoló olaj 1590,- helyett 1270,-

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése