2011. október 12., szerda

Breaking news: Beyoncé körmei az új Love on top klippben

Még csak egy másfél perces kis teaser található a Youtube-on Beyoncé új klippjéből, a Love on top-ból, de máris megmutatom nektek, hogy hogyan tudtok olyan körmöket varázsolni magatoknak, mint amilyenek neki vannak a klippben.


 
 Beyoncé itt egy eléggé pasztelles, matt árnyalatú lilát használ. Egyszerűen nem tud olyan körmöket viselni, ami ne illene hozzá! :) Hihetetlen ez a nő. Ha ti is szeretnétek viselni egy ilyen árnyalatú lilát, abban tudok segíteni nektek. Ne feledjétek: A körömfestés egyik legfontosabb alapszabálya, hogy a színes lakk előtt mindig vigyetek fel egy alapozó lakkot vagy legalább egy átlátszó körömlakkot! Ennek több oka is van:
  1. először is nem hagyja, hogy a körmöd sárgásan elszíneződjön, így ha már meguntad a színt és lemosod a lakkod, körmeid természetes színükben pompázhatnak
  2. az alapozó lakk kitölti a kisebb mélyedéseket, barázdákat a körmeiden, így a körömlakk egyenletes rétegben tud megszáradni
  3. ha olyan alapozó lakkot választasz, ami ápoló hatású, akkor két legyen üthetsz egy csapásra: nem csak szép lesz a manikűröd, de a körmeid is egészségesek maradnak
  4. az alapozó lakk segít a színes körömlakknak a körmön maradni
És most lássuk néhány márkát, amik biztosan a segítségünkre lehetnek a helyes árnyalat kiválasztásában:
  •  Az O.P.I.-tól két féle árnyalatot is tudok ajánlani, amik Do you lilac it? és Significant ther colour névre hallgatnak. 
  • A Sally Hansen lakkok közül a Forever Lilac és Purple Potion lakkok állnak ehhez a színhez a legközelebb.
  •  Az Essence márka Twins kollekciójában találunk egy szép lila árnyalatot. Ha ez nekünk nem elég, és szeretnénk feldobni egy kis csillogással, akkor használjuk második lépésként a "testvérét", a Glitter Toppert.
  •  A models own márka a kissé rózsaszínel árnyalat kedvelőinek kedvez Lilac Dream nevű lakkjukkal.

1 megjegyzés :

  1. http://parislondonmakeup.blogspot.com/2011/12/ajandekok-ii.html azt hiszem ebben a bejegyzésben található lila nagyon hasonló :)

    VálaszTörlés