2011. október 1., szombat

Breaking news: Újabb lakkok a háznál! :)

Anyu megkért, hogy menjek vele boltba, úgyhogy ha már arra jártunk vettünk egy-két csinos darabot. :) Fedőlakkból sosem elég, bár nekem éppen most fogyott el, tehát logikus volt, hogy kell egy. A mi választásunk most a Miss Sporty Nail Expert Manicure Strength Action C-vitaminos és Kalciumos körömlakkra esett. Egy nagyon érdekes, két fázisú lakkról beszélünk: az átlátszó bázis fényt ad a körömnek, a kissé színezett pedig a C-vitamint és a Kalciumot tartalmazza. Figyelem! Attól még, hogy egy bizonyos árnyalata van, nem színezi el a manikűrünket.

Én a matt színek szerelmese vagyok, ezért a Miss Sporty Lasting Colour 40-es árnyalatát anyu választotta magának. Ez a gyöngyházfény lakk tényleg nagyon szép, de maradok a matt árnyalatok mellett. :)

Az utolsó ma vásárolt lakkunk a Miss Sporty Et Voilá! French Manicure 10-es árnyalata ( ha jól látom), egy kellemes, matt(!) hatású rózsaszín.
Mindegyik lakkal maximálisan meg vagyok elégedve: könnyű felvitel, és az ígéret szerint akár egy héten át tartós marad a lakk körmeinken. Hát lássuk!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése