2011. október 19., szerda

Nailphilia - a világ első köröm művészeti kiállítása Londonban!

A világban számtalan múzeum létezik, ahol megannyi kiállítást - legyen az állandó vagy időszakos kiállítás - lehet megtekinteni az érdeklődőknek. Ám nem egy átlagos ötlettel állt elő a DegreeArt.com nevű oldal, amikor 2011 augusztus 31-én megnyitotta kapuit az első Körömművészeti Kiállításnak Londonban. A nagyközönség szeptember elsejétől látogathatta a kiállítás 25-ig, tehát csak egy időszakos kiállítás volt.


A körmök régebben nem nagyon tartoztak a divat ünnepelt kiegészítői közé. Manapság viszont már úgy tekintünk a körömdíszítésre, mint a művészet legkisebb vásznán létrehozott alkotására. A Nailphilia névre keresztelt kiállítást a DegreeArt.com weboldal szervezte az iparág legnagyobb neveivel együtt dolgozva.

Gyönyörű kiállítás lehetett, én bánom, hogy nem tudtam róla. Vagyis azt jobban bánom, hogy nincs pénzem utazgatni! :D De majd lesz. :) Remélem jövőre is lesz ilyen jellegű kiállítás, sőt az lenne a legjobb, ha végre Magyarországon is komolyabban foglalkoznának a dologgal. Addig is csak ez a néhány kép van nekünk, hogy legyen miről álmodozni! Ti elmennétek egy ilyen jellegű eseményre/kiállításra? További szép estét! :)



Forrás: DegreeArt.com     Fordította és kiegészítette: bUtter_cUp

2 megjegyzés :