2011. október 19., szerda

A Revlon őszi kollekciója by Gucci Westman

Átvizsgáltam a kis Revlonos neszesszerem tartalmát, és az jutott az eszembe, hogy régóta " nem jártam náluk". Ezért most bemutatom nektek a legújabb őszi kollekciójukat, az Expressionist-et.

Az új őszi kollekció sok új darabból áll. A körömlakkokat majd utoljára tárgyalom, és picit hosszasabban, mint a többi darabot, mivel nekünk ők az igazán fontosak! :) Kezdjük talán a rúzzsal, a Super Lustrous-szal, ami 3 féle színben - Skyline pink ( rózsaszínes ), Abstract Orange ( narancsos ), Violent Frenzy ( lilás ) - kapható. A kínálatban szerepel ezen kívül egy ajak paletta, mely 5 féle szín tartalmaz - egy barna, fehér, halvány rózsaszín, pink és és talán sötétbordó -, valamint a Bordeaux in the snow nevet kapta. Szemhéjfestékük Diamond Lust nevet visel, mivel színei káprázatosan csillogóak és textúrájuk is különleges - a gyártó szerint. ColorStay Ultimate szájfényeik különleges technológiájuknak köszönhetőek akár 24 órán keresztül a helyükön maradnak, közben akár ehetsz-ihatsz vagy csókolózhatsz is. 4 árnyalatban elérhető: Buffest beige, Prime pink, Ultimate Orchid, és Vigorous Violet.

Ha bárki megveszi ezen termékek egyikét, kérem szóljon, mert kíváncsi vagyok rájuk! :)
És most jöjjenek a várva várt körömlakkok! Amiért már most imádom őket, az a külsejük. Szerintem gyönyörű kis tubusuk van. ( Vagy csak a képek sikerültek túl jól.? :P ) A Nail Enamel névre hallgató kollekció 4 lakkból áll: Starry Pink, Smoky Canvas, Blue Mosaic és Facets of Fuchsi. Ha alapozó és fedőlakkot használunk, akkor akár 10 napig is bírják a körmökön. A lakkban található selyem-protein védi körmeinket, miatta nem lesz buborékos a lakk, és csíkos sem lesz a lakk. A Revlon honlapjáról közvetlenül meg tudjátok rendelni nem csak a lakkokat, hanem az Expressionist kollekció összes darabját. 

Ti melyik termékkel szemeztek? :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése