2011. október 21., péntek

Péntek délutáni haul :)

Ma ismét körülnéztem a Rossmann-ban, ám ennek most több oka is volt:
  • Bar nevű olvasóm kérdezte, hogy lehet-e még körömfúrót kapni a boltokban. Ezúton is üzenem neki, hogy nálunk, az én városomban még lehet kapni! :) Bár most éppen készlethiány volt, de a helye meg a cédulája ott van a polcon. :D
  • Emellett elfogyott a körömlakk lemosóm, tudjátok a kedvencem, az Essence Nail Art nail Polish Remover Ultra. Sikerült az utolsó darabot levennem a polcról, aminek nagyon örülök!
  • Nem utolsó sorban pedig örülnéztem nyereményjáték-díj ügyben. :)
Természetesen ha már ott voltam, nem jöhettem haza üres kézzel. :) Az egyik dolog, amit vettem - mint már említettem - Essence Nail Art nail Polish Remover Ultra Studio Quality körömlakk lemosó. Mindenkinek szívből tudom ajánlani, mert nekem nagyon bejött. Hatékony és kíméletes a körmökkel. Nem utolsó sorban pedig acetonmentes, ami tudjuk hogy megmosolyogtatja a körmöket. :) Az egyetlen dolog, amit nem értek a címkén, az a "finom illatú" felirat. :D Számomra körömlakk lemosó illata van, de hát mindenki döntse el maga. Lehet ez valakinek egy kellemes illat, számomra semleges. :)
Folytassuk az Essence termékekkel. nagyon bántam, hogy van két, a körömnyomdázóhoz használható fémlapom is, de nem mutatok nektek olyan körömdíszítéseket. Hát ennek is eljött az ideje, mivel megvettem az Essence Nail Art Stamp Polish 001-es Stamp me! lakkját. Ennek a lakknak a tesztelését egy kettő-az-egyben körömnyomdás & Step by Step cikkben fogom megmutatni. A másik Essence lakk pedig egy, a Colour & Go kollekcióból: ő a 67-es Make It Golden. Őt azért vettem, mert láttam valahol egy gyönyörű körömfestést, amit szerettem volna én is megcsinálni, de bevallom, nem emlékszem már, hogy hol láttam. :(  Ti ismeritek ezeket a csillámos lakkokat? Én még nem próbáltam őket, de már most imádom! :)
Az utolsó zsákmányom pedig egy Lovely Art Liner körömdíszítő lakk. Se száma, se neve, maradjunk annyiban, hogy egy sima fekete díszítőlakk. :)Ő azért jött haza velem, mert a fekete díszítőlakkom már nagyon a végét járta, ezért érzékeny búcsút vettem tőle, és lecseréltem. Ti szoktatok díszítőlakkokat használni?

3 megjegyzés :

  1. Díszítőlakkom csak 1-2 van, de a hegyes kis ecsetjüket szoktam használni más lakkokkal.

    VálaszTörlés
  2. A lovely körömdíszítő mennyibe került?

    VálaszTörlés
  3. 105 Ft volt! :) Akciósan. Jelenleg 135 Ft-ért tudod megvenni a Rossmann drogériákban!

    VálaszTörlés