2011. október 24., hétfő

Teszteljük! Lovely Color Mania 90.

Lovely Color Mania 90.
Vissza kellett keresnem, hogy hol írtam már erről a lakkról a blogomban, de szerencsére megtaláltam: október 10-én, hétfőn! :)
"Lovely Color Mania 90. körömlakk - megmondom őszintén, a színébe szerettem bele! :) Ilyen színű vagy akár ehhez hasonló lakkom még nem volt, így egyből őt vettem le az állványról. Számomra kicsit misztikus, érdekes zöld, barátomnak pedig egy idegen lényektől nyüzsgő világ jutott róla először az eszébe. :D A szín nem minden: a termékteszten neki is át kell majd esnie! "
Tudom-tudom, 10-e régen volt már, pontosan két hete, de csak most tudtam oda eljutni, hogy a régebben vett termékekről egy kis tesztet tudjak mutatni nektek. Most jött el az Ő ideje! :)
  • Az állagáról: tök jól kenhető, semmi probléma nincs vele. Nem folyik szét a körmeiden, csak oda kerül, ahova húzod az ecsetet. 
  • A színéről: mint azt a bevezetőben is írtam, én beleszerettem a színébe. Általában ilyen "szerelem első lására" lakkokat szoktam vásárolni, így nincs olyan lakkom, amit ne szeretnék. :) Számomra kicsit misztikus, érdekes sötétes zöld. A tubusban látható valamint a száradás után látható szín között nincs különbség.
  • A tubus: nekem nagyon tetszik rajta ez a csipkés dizájn. :)
  • Az ára: Az ára 379 Ft volt, Rossmann-os szerzemény. Szerintem ez egy teljesen elfogadható ár egy körömlakkért. Lássuk, hogy megéri-e!
Sajnos a száradási időre nem nagyon tudok figyelni, mert fotózom a  kezem, kutatok a kábelért, feltöltöm, stb. Viszont míg ezt mind megcsináltam, az első réteg már meg is száradt. Pár perc telhetett el, tehát egészen átlagos a száradási ideje.

Az első réteg száradása után készült a kép.
Egy réteggel még eléggé halvány, így felkenek még egyet és várom, amíg meg nem szárad. Szerencsére nektek ezt már nem kell megvárni. :) Azt még itt megjegyezném, hogy most nem kentem fel alapozó lakkot. Itt van az újabb kép:

A második lakkréteg megszáradása után.
A második réteggel már garantált a tökéletes fedés, nem is kenek fel harmadik réteget. A következő rovatomhoz használom majd fel, így még nem kenek rá fedőlakkot sem.
Összegezzünk! :)       + + + + -      5/4    Ajánlom!
  • Ár/érték arány: O.K.!   +
  • Színe az első rétegnél nagyon halvány.  -
  • A tubusa szép, jól záródik, semmi gond nincs vele.  +
  • A második rétegnél már tökéletes fedést biztosít. +
  • A körömlakk állagáról sem tudok semmi rosszat mondani.   +

3 megjegyzés :

  1. Nagyon jó a színe, de az én ízlésemnek kéne még egy réteg. És Nálad mi a helyzet a tartósságával?

    VálaszTörlés
  2. Most vettem én is két akciós Lovely lakkot, teljesen beleszerelmesedtem :)

    VálaszTörlés
  3. @StílusNapló: mivel ez nem egy professzionális körömlakk, ezért például nekem alapozó és fedőlakk használatával úgy kb 3 napig bírhatja bármiféle kopás nélkül. Pontosabb információval sajnos nem tudok szolgálni. :( Mint látod elég gyakran készítek új körömfestéseket, így az előző maximum 1 vagy 2 napig van a körmeimen.

    VálaszTörlés