2011. október 25., kedd

Video Post: alapozóreklám Lady Gaga klippjéből ismert tetovált fiúval

Rick Genets, kanadai modell és rekorder
Aki látta Lady Gaga Born this way című klipjét, az tudja, hogy kiről beszélek. Arról a srácról, aki Lady Gaga mellett tűnik fel. Igazából sok szerepe nincs: legtöbbnyire csak áll, valamint egy másik jelenetben fogja Gaga derekát. Rick Genets, a 25 éves kanadai fiú nem csak modell hanem rekorder is, mivel fejbúbtól a lábujja hegyéig tele van tetoválásokkal, mint egy élő vászon! Na de hogy jön ide az alapozó, pláne annak reklámja? Tudom, ez nem egy körmös poszt, de számomra annyira érdekes, hogy meg kellett osszam Veletek!

A nagy kozmetikai cégek alapozóikat és öregedést késleltető valamint bőrfiatalító termékeiket imádják huszonéves, bababőrű fiatalokkal reklámozni. Így azt gondolhatja a célközönség, hogy akár neki is lehet ilyen tökéletes, sima bőre. Szerintem a reklámok szinte egyáltalán nem hitelesek így.

A Dermal Blend nevű márka épp a hitelesség érdekében kérte fel a kanadai modell fiút. Az általuk forgalmazott alapozó kifejezetten a tetoválások titkolására készült, ami jól jöhet például az olyan munkakeresőknek, akik jól látható helyen viselnek tetoválást, például egy "átdöfött sárkányt, ami éppen egy gésát csókol egy hervadó rózsaágyon." Az alábbi videóban egy roppant érdekes folyamatot láthatunk. 
Érdemes megnézni!  


Neked van tetoválásod? Hol? Gondoltál már arra, hogy néha szívesen eltüntetnéd?

2 megjegyzés :

  1. Mennyivel emberibb feje van az alapozóval... (: nem irigylem a tetoválásai miatt.. :D ez érdekes volt,köszi ! (:

    VálaszTörlés
  2. szerintem édes ahogy mosolyog, pedig nem vagyok tatto párti :)

    VálaszTörlés