2011. november 28., hétfő

A 12 legédesebb körömmatrica az ünnepekre

 Bár első találkozásunkkor nem alakult ki bennem valami jó vélemény az efféle matricákról, most mégis kapnak egy cikket azok kedvéért, akik nem olyan bénák mint én, és tudnak bánni velük, vagyis normálisan feltenni és hordani. Az ilyen matricák előnye az, hogy nem kell várni míg megszáradna, mivel csak ki kell választani a megfelelő méretűt, leszedni a lapról, majd ügyesen a körömre illeszteni, végül pedig a szabadszélnél még formázgathatjuk egy reszelővel, ha szükséges. Nem csúszkál, nem maszatolódik, tehát még egyszer mondom nagyon is szerethető annak, aki tudja használni - én nem vagyok közöttük. :-/ Emellett - ha szerencséd van - egy csomagban annyi matrica van, hogy éppen meg tudod csinálni a két körmöd, és ahhoz képest meg drága mulatságnak tartom. Ettől függetlenül természetesen vannak, akik imádják és én ezt elfogadom. :)

De most nézzük sorra a képen látható matricákat aszerint, hogy esetleg a karácsonykor ajánlanám ajándékbontogatáshoz, esetleg a szilveszteri pezsgő koccintásakor csillanna meg rajta mesésen a fény. Ezek a darabok egyébként webshopokban vásárolhatóak meg, linket találtok a legtöbb termék megnevezése után. :) Azoknál, ahol két darab terméket jelöl egy szám, ott "a" és "b" jelzéseket használok, aszerint, hogy a kép bal oldalához közelebbi darab "a" jelzésű, értelem szerűen a "b"-t pedig a jobb oldali kapja majd. Egyébként ti szoktatok hordani ilyet vagy próbáltátok már?


Karácsonyra

1. Broaday Nails Nail Dress - fehér alapon ezüst keresztcsíkozás. Mint egy kis ajándék! :) BESZEREZHETŐ INNEN!
2. Butter London 'Give/Take' Nail Skins - barnás alapon fekete betűk és madárminták. Jobb adni, mint kapni, szól a közmondás, amit most akár a köremeiden is viselhetsz, így az ajándékozással járó öröm mindig az eszedbe juthat, ha a körmeidre nézel. :) BESZEREZHETŐ INNEN! 
3. b. Nail Rock Fall Winter Collection Blue and Gold Stars - világoskék alapon arany csillagok. Talán az összes közül ez a legkarácsonyibb. BESZEREZHETŐ INNEN!
4. a. Salon Effects Nail Polish Strips-Limited Edition Holiday Snow Bunny  - fehér alapon vörös norvég minta. A szerkesztő személyes kedvence! Idén nagy divat ősszel és tálán a norvég mintás, kötött pulóverek, kesztyűk, sálak, tehát az összes meleg holmi. BESZEREZHETŐ INNEN!
7. Nail Couture Los Angeles Wraps in Electro and Gold Dust - egy meleg színekben pompázó csíkos és egy hihetetlen arany színű körömmatrica. Az egyik ismét az ajándékok csomagolására szolgáló papírt juttatja az eszembe, a másik pedig a karácsonyfára lógatott arany gömbökön megcsillanó fényt, a készülődést ... :) BESZEREZHETŐEK INNEN!

Szilveszterre

3. a. Nail Rock Fall Winter Collection Python - az év utolsó napján egy kígyómintás ruhába bújva mindenkit levehetsz a lábadról, hát ha még a körmeiden is ezt viseled, akkor teljes az összhatás. De azért vigyázz, túlzásokba ne ess! BESZEREZHETŐ INNEN!
4. b. Salon Effects Nail Polish Strips - Limited Edition Holiday Winter Fun-Derland - fekete alapon színes pöttyös. Akárcsak egy szórakozóhely fényei a sötétben, olyan ez a körömmatrica. ha az év utolsó estéjét egy clubban töltöd, akkor ez lehet a legjobb választás! BESZEREZHETŐ INNEN!
5. Bling Nails Black Jewels - fekete alapon színes kövecskék. Én minden percben attól félnék, hogy nehogy leessenek a kis kövecskék. :) Ez pont az a körömmatrica, amit mindenki meg akar majd nézni és érinteni, mert nem hiszi el, hogy csak matrica. Ha erre vágysz, akkor neked ez való! BESZEREZHETŐ INNEN!
6. Claire's Cosmetics Sizzle Sparkle Faux Nails - márványmintás körömmatrica. Manapság szinte mindegyik kozmetikai márka dobott piacra töredező, repedező vagy más néven márványmintás körömlakkot, aminek az a lényege, hogy a lakk úgy szárad meg, mintha egy régi fa bútor festését láthatnánk. Ilyen ez a körömmatrica is: fekete alapon arany mintával. BESZEREZHETŐ INNEN!
8. Charlotte Russe Printed Nail Shields & File Set - fekete alapon ezüst és kék csillagok. Készlet, tehát a matricákhoz körömreszelő is jár, így lett a kedvencem a szilveszteri körömmatricák között. :) Nem is olyan rég hihetetlen nagy divatja lett az ilyen - olyan csillagos ruhadaraboknak, azután következett az "űrminta". BESZEREZHETŐ INNEN!

5 megjegyzés :

  1. Szépek, de nekem ezek az egész körmös matricák nem jönnek be...
    A mutatóujjaimon rá sem fekszik a körmeimre, a többiről meg fél óra után elkezd felválni...

    VálaszTörlés
  2. Soha nem próbáltam, nagyon nem szimpik nekem ezek az egész körmös cuccok, egyszerűen nem tudom elképzelni magamon, hogy nem hatna "celluxnak" :)
    Alapvetően jó ötlet,de szívesebben festegetem a körmeimet :)

    VálaszTörlés
  3. igen, mint írtam, én sem tudok sem bánni vele ( vagyis normálisan feltenni) sem hordani, de vannak olyanok, akik erre esküsznek. :) Ízlések és pofonok , mint szokták mondani. :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!Tud nekem valaki segíteni?Angry Birds körömmatricát keresek!Nem tudjátok véletlenül,hogy hol lehet kapni?Köszönöm előre is a segítségeteket!

    VálaszTörlés
  5. Szia! :)

    Ilyen körömmatricát szerintem Magyarországon nem nagyon fogsz tudni beszerezni, így marad a netes rendelés, ahol boltja válogatja, hogy hogyan kell fizetned. A termékek ára is változó, de itt van néhány link, ahonnan tudsz rendelni:

    http://prettygirlygirl.com/Nail-Decals-By-Genre/Popular-Culture/Angry-Birds-Pig-Girlfriend

    http://montreal.kijiji.ca/c-buy-and-sell-hobbies-crafts-Angry-Birds-Nail-Stickers-Decals-1-Sheet-Feuille-collants-ongles-W0QQAdIdZ339000378

    Itt is nézz szét!!!

    http://www.alibaba.com/export/nail+sticker.html?src=google&albch=google&albcp=search_p4p20120202&albkw=nail%20sticker_Others-Search-Product-P4P_Beauty%20Personal%20Care_none&albag=pl_none_nail%20sticker_product&albmt=phrase&albst=search-text&albom=others_none_20120202_P4P&placement=&creative=12365531471

    Remélem tudtam segíteni! :)

    VálaszTörlés