2011. november 26., szombat

Még 5 napig élnek nálam a játékok! :)

A cikk elkezdésekor csak egy dologról akartam írni, de rájöttem, hogy jelenleg két játék fut a blogon és az egyiknél egy szuper ajándékcsomag is a tiétek lehet! :) Az első játékot ITT találjátok Mi lenne, ha ... címmel, ide is várom a válaszaitokat! :) Feltettem néhány nagyon nagyon egyszerű kérdést, amire teljesen őszinte választ várok. Amire válaszolni kell, azok a következők:


Mi lenne, ha ... egy 5 darabból álló körömlakk kollekciót kellene megtervezned? 
Milyen színek szerepelnének a kollekcióban? 
Mi inspirálna benneteket, miből merítenétek ihletet a tervezéskor?
Milyen színek szerepelnének a kollekcióban?
Melyik márkával tudnátok elképzelni a közös munkát?
Milyen árkategóriában mozognának a lakkok?
 
Ha valaki nagyon kis kreatív kedvében van, az akár illusztrálhatja is, vagyis elkészítheti a saját kis üvegcséiben a saját körömlakk kollekcióját egy képszerkesztő program segítségével.
Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mia-nak, hogy elkészítette ezeket a kis üvegcséket, így nektek már csak a "lakkot" kell beletennetek. :)
Eddig már 8 olvasó válaszolt a kérdésekre, Te se maradj ki! :)

A másik játék pedig - ahol ajándékok is vannak - a Lovely Nail Art Blog második nyereményjátéka, ahol egy 8 darabból álló Yves Rocher France termékminta csomagot nyerhetsz. Azt, hogy mely termékek mintáit rejti a csomag, ITT találod, a jelentkező " Szia! A nyereményjátékra szeretnék jelentkezni!" mondatot pedig IDE írhatod. 

Mindenkinek sok szerencsét és kellemes szombat estét kívánok! :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése