2011. november 7., hétfő

Érdekesség: AVON régen :)

Az Avon története 1886-ban kezdődött, amikor az alapító David H. McConell New Yorkban California Perfume néven létrehozta vállalkozását, majd 1939-ben a cég felvette az Avon Products Incorporated nevet, Shakespeare szülő városa, Stratford Upon Avon után. Ám én most nem szeretném mind a 125 év történését bemutatni nektek, hanem inkább azokat a képeket, plakátokat, amikkel az előző évszázad fiatal és kevésbé fiatal asszonyait csábították a vásárlásra. :) A márka hosszú, részletes történelmét az AVON Magyarország honlapján megtaláljátok.
Figyelem! Egy kis időutazás következik! Mennyivel másabb, mint most ... :)


 








 




4 megjegyzés :

  1. Imádom az ilyen képeket, ez a az avon dolog üldöz engem, tegnap este megnéztem az ollókezű edwardot és ott a csaj egy avon tanácsadó, tök sok emlegetik benne, először még házaltak vele egy kis tatyóval és mondja a csaj hogy "az évontól jöttem" nem is figyeltem oda mert én magyarosan mondom majd láttam a kis egyen ruciját, háát mondom ez nagyon jó :D még üvegcsékben voltak a kencék és ők sem voltak egészen biztosak a hatásában :) imádom az ilyen időutazós dolgokat, régi reklámok a legjobbak ...

    VálaszTörlés
  2. @ Rita: úgy tűnik akkor, hogy ez a bejegyzés most csak neked készült! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is imádom, és az a jelenet is kedvenc a filmből! :D Pakolja rá a zöld korrektort rendesen :D

    VálaszTörlés
  4. Mennyire érdekes :) De nem csak az, hogy milyenek voltak régen a termékek, hanem, hogy milyenek voltak a nőideálok is :)

    VálaszTörlés