2011. november 7., hétfő

Programajánló: Douglas Szépségnapok 2011 Ősz

Bár én még egyetlen alkalommal sem vettem részt a Douglas által rendezett eseményeken, megmondom őszintén, ez felkeltette az érdeklődésemet! :)

2011 őszén ér utolsó állomásához a Douglas Szépség Napok rendezvénysorozat, ami Budapesten az Árkád Bevásárló központban kerül megrendezésre. November 11-én, 12-én és 13-án az alábbi program közül válogathatnak az odalátogatók:   

Számítógépes bőrdiagnosztizálás, arc- és testápolási tanácsadás;  
Sminkelés;  
Kéz- és körömápolási tanácsadás;  
Teljes átalakítás;
Illatbemutató; 
valamint Nyereményjátékok a Juventus rádió szervezésében.

A programokon az Artemis, Himalaya Herbals, Méthode Jeanne Piaubert, Douglas XL.xs, BeYu, Clarins, IsaDora, Douglas nails hands feet, Microcell, AHAVA, Bourjois, Clinique,  Estée Lauder, és Shiseido márkák termékeivel találkozhatunk.
 
Az illatbemutatón az őszi szezon legfrissebb illatkreációi mutatkoznak be: 

Női illatok:   BVLGARI Mon Jasmin Noir
                     BURBERRY Body                
                     ELIE SAAB Le Parfum
                     PACO RABANNE Lady Million
                     PRADA Candy
                     THOMAS SABO Charm Rose
                     VERSACE Yellow Diamond
Férfi illatok: PACO RABANNE 1 Million
                      POLICE To Be
A honlapon felhívják a figyelmünket a "játékszabályokra": 
" A Douglas Varázslatra, a bőrápolási és sminktanácsadásra és az Átváltoztatjuk nevű programra  bejelentkezni személyesen lehet 2011. október 28-tól a rendezvény helyszínén található Douglas Parfümériában! A részvétel feltétele 3.000 Ft értékű Douglas ajándék-utalvány vásárlása, mely korlátlan ideig beváltható bármely Douglas Parfümériában.
Douglas törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóink számára az Átváltoztatjuk nevű program kivételével minden tanácsadáson való részvétel ingyenes!
Ebből én arra következtetek, hogy a programokon való részvétel pénzbe kerül, ám árakat nem írtak ki sehová, mindenesetre érdekesnek ígérkezik! :) Ti vettetek már részt hasonló eseményen? Milyen tapasztalataitok vannak?

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése