2011. november 6., vasárnap

Haul + Teszt: Catrice Cosmetics - Nail Lacquer (530) Up in the Air

Catrice - Up in the Air ( 530 )
Ezt a cikket Mia figyelmébe szeretném ajánlani! :) Ma szintén suliba kellett mennem, de most a pszichológiai asszisztens képzőbe, ezért nem is részletezném annyira, ha nem bánjátok. :) A lényeg nem is ez, hanem hogy a fárasztó nap után a barátommal egy jó kis filmre ültünk be a moziba és egy nagy tál gyros mellett elmeséltük a napunkat egymásnak. Természetesen nem maradhatott el egy Rossmann-járat sem, ha már ott sétálgattunk a butikok előtt. Ma ismét bufferre vadásztam, de nem jártam sikerrel ... vagy még is?

A kifele vezető út során megpillantottam az akciós áruk kosarát, melyben szépen sorakozott néhány Catrice körömlakk. A lakkok 750 Ft helyett 400 Ft-ért (!) várták a gazdájukat, ami 46%-os árengedményt jelent. Mondanom sem kell, hogy a barátomnak ez nem okozott akkora örömet, mint nekem. :) Miért is? Egy szép világoskék lakkra vadásztam már régebb óta, de sohasem akart jönni az igazi. Pár napja Mia hívta fel figyelmemet az általa is viselt, Catrice Up in the Air nevű lakkjára és bevallom, kicsit irigykedve szemléltem más beauty bloggerek fotóit, ahogy körmükön ez a kedves kék árnyalat mosolyog.

Egy rétegben
Az első réteg felkenése és száradása után így fest a körmöm. Nem fed tökéletesen, ám a lakkon is ez áll: 2 rétegben kenje fel. Ráadásul nekem az első réteg felvitelekor egy picit csíkozott az ecset, nem tudom, Catrice-esek, ilyet ti is tapasztaltatok? Ami pozitívum, hogy nekem viszonylag rövid idő alatt meg is száradt a lakk a körmeimen, szóval jöhet a 2. réteg!

Rájöttem a titok nyitjára: kicsit több lakk legyen az ecseten, mint általában a többi lakknál, így már elkerülhető a csíkosodás. A színe nagyon tetszik: szép élénk világoskék. Két réteg elég, ahogyan azt a körömlakk kupakján olvashatjuk.

Végre kijelenthetem: megvásároltam életem első Catrice körömlakkját, ráadásul a hőn áhított világoskék lakkra sem kell már tovább vadásznom. :) Azt is meg kell jegyeznem, hogy a barátom nagyvonalúsága nélkül nem jöhettünk volna haza hárman, mivel a nálam levő pénz jó részét egy hó végi pszichológiai előadás jegyére költöttem el. Persze nem úgy indultam el itthonról, hogy én azzal a jeggyel fogok hazatérni. Szóval volt olyan kedves és megelőlegezte nekem a körömlakkot, amiért hálás vagyok neki. :) Őszintén csajok, a ti pasitok megtenné ezt a kedvetekért? :)

A második réteg száradása után
Délben ezzel az alappal mutatok be egy tündéri körömdíszítést. Tartsatok majd akkor is velem! :) További jó éjszakát és szép álmokat az olvasóimnak! :)

4 megjegyzés :

  1. Szép, én is néztem ezt a lakkot és így a körmeiden nagyon meggyőző

    VálaszTörlés
  2. Az én bőrömhöz sajnos egyáltalán nem passzol, pedig szép szín. :I

    VálaszTörlés
  3. Kedves történet a kedves szín mellé. :))

    VálaszTörlés