2011. november 2., szerda

Kézápoló és műkörömépítő képzésem hetedik napja - Munkavédelem I.

Nem fárasztalak benneteket azzal, hogy pontosan miről is volt szó ez alkalommal. A lényeg, hogy büszke vagyok magamra, hogy már akadály nélkül odatalálok az oktatás helyszínére! Akár menetiránynak háttal ülve a villamoson! =P Jó érzés, hogy a csoporttársak mernek tőlem segítséget kérni, ha valamit nem értenek. :) No nem kell különféle teóriákat gyártani, hogy én vagyok ott az agy, csupán a tételek megtalálásában meg az informatikai részben szolgáltam nekik infóval. :) Amire viszont nem vagyok büszke, hogy én még nem tudom a nevüket ... :( Bár erre még van időm, hiszen még 3 hónapig jó pár napot együtt fogok tölteni velük. :) Nagyon kedves kis csoportba járok. Vannak akik már dolgoznak, vannak anyukák, egyetemisták. Az viszont biztos, hogy a legfiatalabb én vagyok közöttük, bár ezt már megszoktam ... :) Általános iskolában és középiskolában az évfolyam legfiatalabb diákja voltam, és bevallom erre büszke is voltam minden egyes nap! Holnapi nap lesz a Munkavédelem modulzáró vizsgám, amit remélem az előzőekhez hasonlóan sikeresen teljesítek majd. :)

4 megjegyzés :

  1. Sok sikert, nekem ma volt a modulzáró vizsgasorozatom utolsó napja :D

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok neked! :) Persze csak ha sikeresen teljesítetted a vizsgákat! :P Én januárban fogok végezni, a java még csak most fog következni. :)

    VálaszTörlés
  3. Igen, 4-es lett a modulom :D De vár még rám egy művtöri vizsga is :S

    VálaszTörlés
  4. Ahhoz is sok sikert kívánok! :) Nekem egy anatómia-ortopédia-bőrgyógyászat és egy gyakorlati modulzáró van még hátra, na és persze majd a BOSS: a mindent eldöntő írásbeli, szóbeli és gyakorlati nagyvizsga. :)

    VálaszTörlés