2011. november 18., péntek

Lapajánló Extra: Decemberi Glamour bemutatása A-tól Z-ig :) lI. - Az újság

A borítón Kristen Stewart néz ránk, viszont az újságban nem csak vele találkozhatunk, hanem a - filmjei legtöbb jelenetében - félmeztelen Taylor Lautner-rel, "twilight-nevén" Jacob-bal. Mi az, ami miatt megvenném az újságot csak a borítóját látva, ha nem lenne előfizetésen? Jobboldalon hatalmas, rózsaszín számok hirdetik, hogy H&M-es és Marionnaud-os Shoppingpartyn 25% és 20%-os kedvezménnyel vásárolgathatunk. A kuponok a magazin 72. és 97.oldalán találhatóak.

Egyik kedvenc részem benne a Glamourama, ahol a legújabb trendekről, divathírekről olvashatunk információkat. Van ebben egy nagyon ötletes, két oldalas cikk, a címe: Klónok támadása. Itt 9 sztárnak keresték meg a hasonmását, amik között vannak eléggé humorosak és olyanok is, hogy én biztos azt mondtam volna rájuk, hogy egy emberről tettek be 2 képet, de nem! Meg is mutatom! :) Bal oldalon Jeffrey Dean Morgan, jobb oldalon pedig Javier Bardem látható.

    

Említésre méltó még a G-Extra cikk, amiben 6oldalon keresztül kiegészítők tömkelegét láthatjuk kategorizálva: vannak 80-aséveket idézők, mesések, vintázs darabok, feketét, zöldek. Emellett rengeteg tippek kapunk kabát vásárlás ügybe, valamint az online vásárlásra is biztat minket az újság,amivel én is még csak most barátkozom. :) Az OPI körömlakk márkát említi, mint az egyik legjobb körömlakk márka, amiről akár már egy mobiltelefonos applikáció segítségével megtudhatjuk a legfrissebb információkat.

Címlapszereplőnkkel egy 3 oldala interjút olvashatunk, amit az Alkonyat könyvek írója, Stephenie Meyer készített a színésznővel. Kicsit olyan, mintha csak egy délutáni tea mellett készült beszélgetés lenne leírva, ám ettől olyan bensőséges és jó olvasni. Taylor is 3 oldalt kapott a magazinban.

Amit nagyon sajnálok,hogy körmökről és körömlakkokról nem sok szó esik, pedig - ha csak magamból indulok ki - egy beautyblogger vagy csak egy olyan lány, aki szereti festeni a körmét, egy körömlakk szettnek vagy kézápoló szettnek nagyon is tudja örülni karácsonyra.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése