2011. november 2., szerda

Quick news: a világ legédesebb őszi kézkrémei

A hideg idő beköszöntével egyre nagyon figyelmet kell szentelnünk a bőrünk hidratálására, ápolására. nem működik ez másként a kezeinken sem. Gondolom, mindenki táskájában vagy szekrényében ott lapul a kedvenc krém, amire számíthat a csípősebb őszi napokon! :) Nekem ez az Yves Rocher Beauté des Mains 2in1 kézés körömápoló krémje. Imádom, mert finom puhává válik tőle a kezem, emellett van egy kellemes, gyengéd, természetes illata.
Ám a cikk főszereplője nem ő, hanem a L'Occitane 3 őszi ruhába öltöztetett, limitált kiadású, shea-vajas kézkrémje. Nagyon édesek! :) Mint a kis temperás tubusok, ám a valóságban ennél nagyobbak. A krémek megtervezésének inspirációjául Afrika tájai és illatai szolgáltak, így született meg a 3 illat (balról jobbra): hibiszkusz virág, kakaó virág és sivatagi rózsa. Én lelkes tesztelője lennék mindegyik darabnak, ám a leginkább a hibiszkusz virág keltette fel az érdeklődésem. :) Az Afrika ihlette termékcsaládnak még sok tagja van, például testápolók, valamint ajakbalzsamok. A kis krémecskék 10 dollárért, vagyis kb. 2400 Ft-ért lehetnek a mieink. Beszerezhető a L'Occitane webshopjában.

2 megjegyzés :

  1. . a pinkes, sivatagi rozsas megvan nekem, 2 hete vettem egy magazint 3 fontert a repteren es melle adtak egy 30 ml-es kremet ingyen. Nagyon szeretem, konnyen beszivodik a borbe es mennyei az illata :)
    A magazinban olvastam hogy a Loccatine ceg 1980 ota Afrikabol, Burkina Fasobol veszi a shea vajat, akkor 50 no dolgozott nekik. Ma mar 1200 no dolgozik ott, a Loccatine szocialisan is segiti a kornyeket pl. iskolak, korhazak epitese.

    VálaszTörlés
  2. Örülök neki, hogy bevált neked ez a termék! :) Bizony, a márka a "fair trade" elv lelkes támogatója.

    VálaszTörlés