2011. november 12., szombat

Rossmann Haul :)

Hát a mai napot sem bírtam ki vásárlás nélkül, ráadásul most nagy nagy leárazás volt a Jászai Mari téri Rossmann-ban, úgyhogy nem hagyhattam ki! :)

Az első számú termék az Essence Express Dry Spray, ami lényegesen lerövidíti a lakk száradási idejét. Szokás szerint kell kilakkozni a körmöket, majd 30 másodperc várakozási idő után be kell fújni vele a körmöket, így hihetetlenül gyorsan megszárad rajta a lakk. Ez akkor tud sokat segíteni, ha nem csak egy lakkot használunk a dizájnhoz. 799 Ft-ot fizettem érte, remélem megéri az árát.

A kettes számú matrica egy körömdíszítő sablon, amihez már most kicsit negatívan állok hozzá, mivel a múltkori Essence Körömmatrica tesztelésénél, tudjátok ami lefedi az egész körmöt és érdekes, szabad kézzel ilyen precízen megfesthetetlen mintája van, szóval nem volt valami szép a végeredmény. Érdeklődve várom, hogy mire képes. Ráadásul le volt árazva, így 99 Ft-ért már az enyém is lett. Ennyiért pedig szívesen tesztelem. :) Készítek majd egy ilyen körömfestést, ha szeretnétek. :)

A hármas számú lakkocska nem olyan ismeretlen. Ő egy Lovely díszítőlakk, amivel már majdnem teljes a gyűjtemény, talán már csak néhány hiányozhat. :) A Lovely polcon is nagy leárazás volt, így 104 Ft-ért az enyém is lett. Ennyiért díszítőlakkot árulni szinte "bűn"! :) Szóval nem hagyhattam ott, mivel a Lovely márkával is teljesen meg vagyok elégedve.

Lovely díszítőlakk gyűjteményem
A negyedik szerzeményem egy kis tubus Essence glitter, amit később akár a manikűrös munkáim során is hasznosítani tudok. :) 99 Ft-ért árulták, ennyiért talán még a körmös boltokban sem tudtam volna beszerezni.  Ezt nem merem biztosra mondani, mert ilyen üzletben még nem jártam, de ami késik, nem múlik! :) Nagyon sok van egy ilyen kis tubusban / tégelyben, szóval nagyon megérte.

Sok apró,rombusz alakú, kék glitterke! :)

4 megjegyzés :

  1. Én tegnap megvettem egy tégely lila csillagot és sehogy sem tudom felépíteni :( Túl nagyok és merevek, így ha felrakom, nem fekszik fel a körmömre, szóval még nem tudom mi lesz vele. Ami a közepéből kiesik, kis apró csillagok, azokat tudtam használni, de eredetileg nem ezért vettem meg.

    VálaszTörlés
  2. Igen igen, olyat is láttam, de mivel nagyok voltak, nem nagyon mertem bevállalni. Ezek picikébbek. Szerintem ezeket jobban lehet használni műkörmöknél, mint természetesnél, de hát mindenkinek más a körme, van aki tudja ezeket hasznosítani a saját körmein. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem eddig az ezüst és a bordó díszítőlakk van meg, de a többit is szeretném. :)
    A bordót én is 104 Ft-ért vettem, hát annyiért még a hülyének is megérné, nekünk meg pláne. :)))

    VálaszTörlés