2011. december 11., vasárnap

Bizarr: 1 évesnek strasszos manikűr, 11 évesnek gyantázás itt-ott ( Videóval)

Egy eléggé meghökkentő és bizarr cikkel találkoztam a neten, amit szeretnék megosztani veletek. Honnan máshonnan származna ez az őrület, mint az Egyesült Államokból, ahol az anyukák műmellekkel küldik az óvodások szépségversenyére a gyereküket, és egyéb meghökkentő dolgok születnek. Megjegyzem: őket talán már csak a japánok tudják űberelni a bizarrság és a lehetetlen, furcsábbnál furcsább dolgok kitalálásában.

Az egész folyamatot a celebanyukák indították el azzal, hogy elkezdték szalonokba hordani a gyereküket, hogy szép legyen a gyerek haja, ápolt a körme, stb. Ezt látva az amerikai anyukák úgy döntöttek, hogy igen, ez egy követendő példa, ez a legjobb a gyerekemnek. Már országos üzletláncok léteznek azzal a céllal, hogy szülőket és gyerekeiket már a kezdetektől (értsd: akár 1 éves kortól) kiszolgálják. Ilyen szalonok a Simon Says Spa, Beehives and Buzzcuts, valamint Salon Ouidad, csak hogy a legnépszerűbbeket említsem.

A Simon Says Spa-ban majdnem mindent kérhetünk gyermekeinknek, pont mint egy hagyományos szalonban. Danielle Gallagher például élete első táncbemutatójára szemöldökgyantát kért, majd meg is kapott. 11 évesen egy "tökéletesre formázott" szemöldöktől érezte magát szebbnek és boldogabbnak. A 11 éves Danielle viszont nem úszta meg egy kis hajcsavarással, ugyanis ayukája, Kelly Burrus szerint a bikinivonal gyantázása része a higiéniának.

Az alábbi videó bár angol nyelvű, nagyon sokat meg lehet érteni a képekből.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése