2011. december 22., csütörtök

Crystal Nails boltjárat ll. - a karácsonyi ajándékaim egy kis töredéke :)

Együtt a kis csapat! :)
Kiskoromban nagyon furdalt a kíváncsiság: hogy jön be a Jézuska? Hogy bírja el a csomagokat? Miért nem látom soha? A levelemet minden évben még Karácsony előtt szépen megírtam, ki is díszítettem, másnap reggel pedig már nem volt az ablakban. :) Az ajándékok bevarázsolódtak a fa alá, én pedig ugrándozva mosolyogtam a nagyszoba közepén. Ma már ez egy kicsit másként megy ... :) A meglepetések persze megmaradtak apróságok formájában, de az igazi karácsonyi ajándékok kiválasztását már a szükség irányítja, vagyis azt kérek, amire éppen szükségem van / tönkrement / elfogyott, vagy valami szép kis újdonságot.

Rózsaszín, fehér, piros és világoskék csillámporok
Idén az ajándékaim nagy része a városomban található Crystal Nails nagykereskedésből származnak, de lesz sok más dolog is a fa alatt az én nevemmel a csomagoláson. Természetesen 24-én este, vagy 25-én reggel megmutatom, hogy miket is kaptam. :)

Ma jött el az ideje, hogy "anyuék Jézuskája" finanszírozza az ajándékokat, ezért ma elmentünk anyummal a boltba és vettünk egy pár dolgot. Sajnos nem volt minden, amit szerettünk volna venni, de a Jézuska már csak ilyen: megvárja, amíg a boltos új szállítmányt kap, majd elmegy érte karácsony után. Még nem használhatom őket, mivel még " nem is tudok rólunk", de azért nektek megmutatom a legújabb szerzeményeim! :)

#4-es zselés építőecset, egy díszítőecset, valamint egy One Move ecset

100 darab Crystal Nails sablon és egy üres, átlátszó keverő tégely

1 megjegyzés :