2011. december 22., csütörtök

Kézápoló és műkörömépítő képzésem huszonegyedik napja - porcelán-okoskodások :)

Azt már a cikk legelső soraiban le kell tisztáznom: még soha életemben nem foglalkoztam porcelánnal, most vettük a tanfolyamon, valamint a margarétán található minták inkább a helyes anyagmennyiség és -állag kikísérletezésére szolgáltak, szóval tudom, hogy egyiket sem kérné senki a körmeire. :D :)

Ma végre a porcelánnal foglalkoztunk, amit már nagyon vártam a fent említett ok miatt: még sosem láttam a való életben, hogy "hogyan is működik". :) Az oktató szépen elmagyarázta, a kis táblácskára is felkerült, hogy mit mennyi ideig kell lámpázni, majd a levegőre száradó porcelánvirág készítés rejtelmeibe is bevezetett. Természetesen még sokat kell gyakorolnom ... de a mikulássapka már azt hiszem megy! :D :)


És ha már eszembe jutott: a tanfolyamon kapott ecsettel, porcelánporokkal és liquidekkel teljesen meg vagyok elégedve, szépen lehet velük dolgozni. :) De attól függetlenül, ha majd az idő haladtával szépen elfogynak, biztosan Crystal Nails-es termékekkel fogom pótolni a hiányt. Nem szabad és nem is szeretném a későbbiekben több márka termékét együtt használni.

Nektek volt már porcelán műkörmötök? Szerettétek?

2 megjegyzés :

  1. Egyik alkalommal én is egy ilyen tanfolyamon voltam modell.És olyan porcelán körmöket kaptam,hogy 6 hétig csak azt reszelgettem,alig bírtam leszedni:S

    VálaszTörlés
  2. @ Ms. Xixin: a műköröm akkor jó, ha sokáig épen fenn tud maradni a körmökön. Meghiszem, hogy megszenvedtél a leszedésével, de gondolj csak bele: más meg örülne ha 6 hétig fent maradna a műkörme. :)

    VálaszTörlés