2011. december 27., kedd

Helyzetjelentés

Lázam ugyan nincsen, de a zsebkendőket pusztítom, mintha muszáj volna. :S Nem segít rajtam semmi más, csak az orrspray-m és a jó öreg Pickwick teaválogatás. Anyu kapott karácsonyra ilyet,  a szupermarketekbe lehetett kapni (talán még most is lehet), és most azt próbálom ki szépen sorban. Az első egy mangós-gyömbéres tea volt, hát az mennyei, ám a meggyes-joghurtos még annál is fenségesebb! :) Szívből tudom ajánlani ezt a válogatást, zöld színű dobozban laknak a kicsikék, 6 x 5 filter van benne. Tegnap aludni sem tudtam már, remélem azért a ma este már jobban sikerül. Remélem Ti nem szenvedtek sem megfázásban sem egyéb betegségben. Jó éjszakát mindenkinek!

3 megjegyzés :

  1. Szia!
    Próbáld ki a gőzölést, esténként fél órát kell kamillateával, törölköző alatt. Én is nagyon megfázós vagyok, nincs olyan gyógyszer ami segítene, viszont a gőzölés 2 nap alatt teljesen rendbe tett :) Édesanyád biztos tudja, hogy hogy kell :)

    Remélem segít, jobbulást! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Fannii! :)

    @ Barbus: igen, ismerjük a gőzölést, de annyira nem szívlelem. :( Alig kapok a törölköző alatt levegőt és nem olyan kellemes, legalábbis számomra. Azt tegyük hozzá, hogy én egy nagyon meleg szobában sem érzem magam jól, ki kell nyitnom az ablakot. A torkomra szedek Mucoangint, iszom a sok teát, aztán várom a csodát .. :) De nagyon kedves vagy és szívből köszönöm az ötletet!

    Ma már picit jobban vagyok torok-ügyileg, ám a hangomon ez egy cseppet sem hallatszik, de azért higgyétek el nekem. :) Az a zsebkendő mennyiség meg sosem lesz elég, ami itthon van. :)

    VálaszTörlés