2012. január 7., szombat

Köszönetnyilvánítás Dynának :))

Nem is olyan régen rám írt egy kedves lány, Dina, aki "néhány" lakkot ajánlott fel nekem, mivel ő alig használta őket és úgy gondolta és remekül hasznát fogom majd venni. :) Ezúton is szeretnék még egy hatalmas KÖSZÖNÖMÖT mondani neki, hogy a képen látható lakkokkal, csillámporokkal és Essence glitterrel hozzájárult ahhoz, hogy még változatosabb körömdíszítéseket tudjak csinálni. :) Ígérem, hogy becsülni fogom őket, na és persze jó sokat használni! :) A mai 365 Day Nail Challenge velük kapcsolatos lesz .. :)

4 megjegyzés :

  1. Ha van még ilyen adakozókedvű lény, én itt vagyok!!! :D

    VálaszTörlés
  2. mindig is tudtam, h milyen jófej ez a Dyna....és tényleg! :)

    VálaszTörlés
  3. :) irulok-pirulok, szívem hevesebben kalapál, nehezen is találom a szavakat (az egyik diplomám kommunikáció szakos, szóval ciki szitu, de inkább bevallom :)).
    elfelejtettem mondani, h tulajdonképpen csak a két moyra+essence türkiz lakk (amit ma teszteltél is már, csak azt a bejegyzést még nem olvastam, csak láttam a képet, mert kronológiai sorrendbe haladok:)) volt használva, a többit csak begyűjtöttem és nézegettem az üvegből meg néha kinyitottam és az ecsetet sasoltam, h felkenjem-e vagy sem. a két vékony díszítőset meg Vera barátnőmtől kaptam. (elvileg ő is lesi a blogod /nah meg Bettiét is:)/, szóval puszi Verus!:P), a kedvenc bloggerlányaimat ő is követi.
    a lényeg, h nagy nehezen végre összehoztuk a találkozót és már jó helyen vannak az üvegcsék, használd őket egészséggel meg persze a szokásos lelkes kreatívságoddal! :)

    VálaszTörlés
  4. Így fogok tenni! Nálam nem pihennek, az biztos! :))

    VálaszTörlés