2012. február 19., vasárnap

:(

Sajnos rossz hírt kell közölnöm. Szeptemberben nem is gondoltam, hogy miután az egyik sulimnak vége, és a másikba is csak hétvégénként kell járnom, ennyire nem lesz időm a blogolásra. :( A tánc, a suli, jelenleg a szakdogaírás, a gyakorlatozás, a versenyek és még sorolhatnám, teljesen elveszik az időmet, így sajnos nem tudok annyit foglalkozni a bloggal, amennyit szeretnék, sőt! Semennyit se ... :( Ezért a jövő héten egy gigászi átalakuláson megy át majd a blog, aminek a főbb mozzanatait leírnám ide nektek vázlatpontokba összeszedve:
  • Nail Club: ugye azt tudjátok, hogy a Nail Club tagjai két hetente egy adott témában körömdíszítést készítenek. Nagyon nagyon megörültem, amikor felkértek a csajok, hogy legyek állandó tag, és annak is, hogy mindig örömmel fogadjátok a körömdíszítéseimet. Ezen semmi nem fog változni, két hetente vasárnap mindig láthatjátok tőlem majd a Nail Club-os körömdíszítéseket.
  • 365 Day Nail Art Challenge: naív módon azt hittem, majd minden nap tudok erre időt szakítani...hát nem sikerült. Hihetetlenül le vagyok maradva, be sem tudnám már pótolni, csak talán ha lenne egy olyan hetem, amikor semmit sem kell csinálnom, és csak a blogon dolgozhatnék.
  • Körömdíszítések: ha minden nap nem is, de amikor időm futja és kitalálok valami szépet és jót, akkor fogok készíteni nektek néhány ilyen munkát. Ezek a cikkek többnyire Step by Step cikkek lesznek majd.
Mi lesz a legnagyobb változás? A Nail Club-os bejegyzések vasárnap kerülnek ki, valamint mindig hétfőn fogok jelentkezni.


M
i lesz akkor a blog fő arca?
Maradunk a körömnél! Mivel minden héten egyszer fogok jelentkezni, ezért terméktesztek és haul-os cikkek lesznek túlnyomó többségben. Így tudok majd tesztelni lakkokat, krémeket, stb-t, hogy mennyi ideig bírja a körmön, hogyan kopik, stb.

Mi lesz a beígért nyereményjátékkal? A blog 3. nyereményjátéka a teljes átalakulás után fog elindulni. Nem is olyan rég kérdeztem, hogy minek örülnétek a legjobban, és a következő eredmény született:
  1. körömlakk ( 9 szavazat )
  2. szempillaspirál ( 4 szavazat )
  3. bronzosító, pirosító, körömnyomdázó ( 3 szavazat )
  4. pigment ( 2 szavazat )
  5. rúzs, műszempilla ( 1 szavazat )
A nyereményjáték pontos ismertetésénél és a nyeremények felosztásánál ezt természetesen figyelembe fogom venni, pontosabb információkkal majd a nyereményjáték indulásakor fogok tudni szolgálni. :)

Mi az amit még nem mondtam el? Új cikkek , cikktípusok bevezetését és sok régi eltörlését tervezem, ami majd a következő héten, a "Nagy blog átalakulás hetében" fog körvonalazódni. Célom egy sokkal összeszedettebb, igényesebb, számotokra is hasznosabb (!) blog létrehozása.

Bármilyen kérdésetek, óhajotok, sóhajotok van, azt itt megjegyzésben szívesen fogadom vagy a tboci@citromail.hu e-mail címen! :)

3 megjegyzés :

  1. De nem adod fel, ez mindenképp pozitív és örömteli! :)
    Várjuk a bejegyzéseket továbbra is, aztán egyszer minden sulinak vége van.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a megértő hozzászólást! :)

    VálaszTörlés
  3. oh de káár pedig miattad jött meg a kedvem a körömbabráláshoz, de ha lesznek még körmös ötleteid akkor minden rendben :DD megnyugodtam :P

    VálaszTörlés