2012. február 20., hétfő

Új OPI kollekció

Új 6 darabos kollekció született OPI-éknál, melyhez a New York City Ballet szolgált inspirációul. A hat pasztell színű lakk között azért találhatunk csillámló és szürkés árnyalatú lakkokat is.

Az új kollekció darabjai: egy pasztell és egy szürkés rózsaszín, egy szürkés-lila, egy sötétebb és egy világosabb szürke, valamint egy ezüst csillámosat tartalmazó lakk. A lakkok áprilistól kaphatóak a boltok polcain, természetesen idő kell, míg Magyarországra is eljutnak. Az OPI ügyvezető alelnöke és művészeti igazgatója, Suzi Weiss-Fischmann így nyilatkozott az áprilistól kapható új kollekcióról:

 "Az OPI nagyon izgatott volt, hogy a New York City Ballet-et dolgozhatott együtt, amely gazdag művészi történelemmel rendelkezik. Egy előadásuk a világ minden tájáról képes összehozni az embereket, legyenek azok civilek vagy sztárok. Az árnyalatok megtervezésénél a táncosok, a jelmezek, a koreográfiák mind inspirálóan hatottak ránk. A rózsaszínes, fehéres árnyalatok a balettpapucsra emlékeztetnek minket, míg a szürkés és lilás árnyalatok színben passzolnak a balettruhák, kiegészítők színvilágához."
 Az OPI Ney York City Ballet kollekció tagjai név szerint: Barre My Soul (bézs), Don’t Touch My Tutu! (fehér), Pirouette My Whistle (ezüst-glitteres), You Callin’ Me a Lyre? (pasztell rózsaszín), Care to Danse? (lila), és My Pointe Exactly (pasztell szürke).

Én személy szerint a rózsaszíneknek, az ezüst-glitteresnek és a fehérnek tudnék örülni. És Ti?

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése